Християн Мицковски напълно се загуби в пространството. Той трябва да

...
Християн Мицковски напълно се загуби в пространството. Той трябва да
Коментари Харесай

Партията на Заев обвини Мицковски, че лъже Северна Македония и Борисов

Християн Мицковски изцяло се загуби в пространството. Той би трябвало да излезе обществено и да каже кого лъже за България - нашите жители или българския министър председател Бойко Борисов. Това се споделя в специфична декларация на ръководещата партия на Зоран Заев СДСМ.

Декларацията е във връзка вчерашната среща на Мицковски с Борисов в Загреб, на която водачът на ВМРО-ДПМНЕ на ясния въпрос на Борисов дали "подкрепя контракта с България " отговори позитивно.

"Мицковски не може да прикрие неуспеха си. За по малко от две минути нощес Мицковски разкри личното си двуличие и подправен национализъм.

Тук в Македония се противопоставяше на Договора за добросъседство с България, само че през вчерашния ден сподели, че той е добър и го поддържа. Мицковски приказва едно тук и друго в чужбина. И несъмнено в този момент твърди, че това което е споделил на Борисов не го е споделил ", написа в декларацията на СДСМ.

"Мицковски би трябвало да каже кого е лъгал досега - жителите на страната или българския министър председател Бойко Борисов ", се споделя в умозаключение на декларацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР