Християн Гущеров ще отнесе две глоби за мелето, което спретна

...
Християн Гущеров ще отнесе две глоби за мелето, което спретна
Коментари Харесай

Гущеров-старши за изцепката на сина си: Какво е станало, голяма работа

Християн Гущеров ще отнесе две санкции за мелето, което спретна преди няколко дни на прибиране от чалготеката "Домби бар ", само че ще се отърве без обвиняване. За това, че милионерският правоприемник е натресъл патрулка на заден ход, ще бъде санкциониран с 20, а за отхвърли да духа на дрегер и не е разрешил да му вземат кръвна проба за алкохол и опиати ще отнесе 2000 лева санкция и две години без брошура, както е записано в член 174 от Закона за придвижване по пътищата. 
"Какво е станало, огромна работа. То хиляда индивида отхвърлят, какво от това ", разяснява през вчерашния ден Гущеров-старши, представен от "Телеграф ".
Причината Гущеров-младши да се отърве без обвиняване в безчинство е, че не е взел участие в всеобщия пердах, защото пищял и опитвал да избяга от бабаитите, а не им е посягал, описаха от обвиняването и полицията. 

"Единственото, за което може да се упрекна Гущеров, е за дезертиране от борба ", майтапят се негови другари. По думите им единият от охранителите му обаче се постарал да го отсрами в багра. Високият над 2 метра гард раздавал крошета на няколко мъже по едно и също време и към този момент е с обвиняване за безчинство, както и другите участници в мелето.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР