Християн Гущеров ще отнесе две глоби за мелето, което спретна

...
Християн Гущеров ще отнесе две глоби за мелето, което спретна
Коментари Харесай

Гущеров-старши за изцепката на сина си: Какво е станало, голяма работа

Християн Гущеров ще отнесе две санкции за мелето, което спретна преди няколко дни на прибиране от чалготеката " Домби бар ", само че ще се отърве без обвиняване. За това, че милионерският правоприемник е натресъл патрулка на заден ход, ще бъде санкциониран с 20, а за отхвърли да духа на дрегер и не е разрешил да му вземат кръвна проба за алкохол и опиати ще отнесе 2000 лева санкция и две години без брошура, както е записано в член 174 от Закона за придвижване по пътищата. 
" Какво е станало, огромна работа. То хиляда индивида отхвърлят, какво от това ", разяснява през вчерашния ден Гущеров-старши, представен от " Телеграф ".
Причината Гущеров-младши да се отърве без обвиняване в безчинство е, че не е взел участие в всеобщия пердах, че не е взел участие в всеобщия пердах, защото пищял и опитвал да избяга от бабаитите, а не им е посягал, описаха от обвиняването и полицията. 

" Единственото, за което може да се упрекна Гущеров, е за дезертиране от борба ", майтапят се негови другари. По думите им единият от охранителите му обаче се постарал да го отсрами в багра. Високият над 2 метра гард раздавал крошета на няколко мъже по едно и също време и към този момент е с обвиняване за безчинство, както и другите участници в мелето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР