Християн Гущеров пръв е изневерил на бившата си съпруга –

...
Християн Гущеров пръв е изневерил на бившата си съпруга –
Коментари Харесай

Мария Ни Разби: Гущеров Кръшкаше С Николета!

Християн Гущеров пръв е изневерил на някогашната си брачна половинка – фолк певицата Мария, разкрива сензационно „ Уикенд “, като се базира на собствен сигурен източник. Милионерският правоприемник имал загадка връзка с плеймейтката в продължение на година и половина, само че чалгаджийката го изловила в крачка и на собствен ред му поставила рога, с цел да си отмъсти. Именно това ще изтъкне тя на бракоразводното дело, което се задава – отбелязва изданието.

Николета Лозанова скочила в леглото на Християн Гущеров малко след раздялата си с футболиста Валери Божинов. Останала без мъж, едрогърдата брюнетка не се посвенила да прелъсти богаташа, макар че по това време той към момента бил публично привързан за Мария. Семейството и преди имало своите проблеми, само че изневярата на Християн най-тежко блъснала по достолепието на певицата.

Според осведомени интимната спекулация сред милионера и плеймейтката траяла към 18 месеца, като през това време Мария подозирала, че има нещо гнило, само че не била сигурна коя е любовницата на мъжа й. Изнервена от безкрайните съмнения, тя наела частен детектив, който наблюдавал прелюбодейците и по този начин истината излязла нескрито. На чалга дивата бил възложен снимков материал като доказателство за изневярата и това мощно наранило самочувствието й.

Хора от обкръжението на Мария разкриват, че тя останала потресена от направените разкрития, тъй като не очаквала сходен удар тъкмо от Николета Лозанова. Навремето някогашната водеща на „ Папараци “ се снима във видеоклип на певицата и двете станаха близки приятелки, само че с дружбата им към този момент е свършено.

„ Николета спеше с мъжа ми повече от година! Тя не е дама, а лека жена без никакъв морал. Май постоянно й се случва да си ляга с обвързани мъже “ – ядосвала се Мария пред свои колежки от лекия род. За да си отмъсти, Мария също поставила рога на Гущеров с предприемача Жоро Бирмата и с това бракът им дефинитивно завършил – написа изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР