Християн Гущеров е подписал предбрачен договор с втората си съпруга

...
Християн Гущеров е подписал предбрачен договор с втората си съпруга
Коментари Харесай

Гущеров Се Бетонира С Предбрачен Договор

Християн Гущеров е подписал предбрачен контракт с втората си брачна половинка Светлана. Двамата публично станаха семейство, откакто подписаха цивилен брак през почивните дни. Ритуалът беше осъществен близо две седмици преди същинската женитба, която ще е на 12 юли.

Далеч преди подписването в гражданското посредством юристите си Гущеров е подготвил документите за предбрачен контракт, с цел да може в бъдеще да отбрани благосъстоянието си. Според книжата някогашната плеймейтка няма право на безусловно никакви искания към парите, парцелите и движимото имущество на младия милионер.

Постъпката на Гущеров не е изненадваща, защото стабилен предбрачен контракт той беше приготвил и за предходната си брачна половинка – фолкпевицата Мария. След раздялата им чалгарката не прибра нито лев и даже се оплака обществено, че Християн си е взел колата и я е прогонил от вкъщи си. А Отварачката била принудена да живее в дребен апартамент, като разчитала само на скъпите си дарове и бижута – продавала ги и с парите от тях оцелявала с щерка си Марая, пие „България днес“.

Близки до новоизлюпеното семейство описаха, че подписването на предбрачен контракт не е провокирало драми. Светлана нямала искания към милионите на брачна половинка си, като великодушното му финансово държание към нея било изцяло задоволително и тя не се лакомяла за повече. В момента новата Гущерова се радва на впечатляващо състояние – има си безценен джип, персонална защита и водач, цялостна независимост да пазари облекла и бижута и живее в тузарското имение на Гущеров в полите на Витоша. Макар в къщата да има обслужващ личен състав, Светлана избира сама да чисти, защото от години е известна като маниачка на тематика непорочност.

От сключването на гражданския брак Светлана показа кадър в обществените мрежи, на който е облечена с къса булчинска рокля, съобразена с последните трендове и настоящото през този сезон. Тя театралничи с вдигната ръка, на която се вижда брачната й халка, сложена до ултраскъпия годежен пръстен. Моделката признава, че избрала къса рокля, тъй като на сватбата щяла да бъде с две дълги, които ще сменя през избран интервал от време. А и новата госпожа Гущерова била почитателка на Барби визията и тъкмо по този начин си се представяла да наподобява на един от най-важните дни в живота си.

Василева сподели и тортата, с която са се подсладили в деня на подписването си, като подчертава и на една от новите си татуировки – буквата „Х“ на един от пръстите си, обозначавайки първото име на обичания си мъж.

След подписването скромната компания се почерпила в столичен ресторант, където празненството бързо завършило, с цел да имат сили за огромното празненство другата седмица.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР