Христина Витанова отново е в прегръдките на бившия си. Благо

...
Христина Витанова отново е в прегръдките на бившия си. Благо
Коментари Харесай

Удари Дъното! Няма Да Повярвате До Къде Се Докара Христина, След Като Милионерът Я Заряза!

Христина Витанова още веднъж е в прегръдките на някогашния си. Благо Георгиев е утешил майката на двете си деца, с цел да я успокоява. Гимнастичката скъса с милионера Лазгин Маджид.

След като научи за изневярата му, тя с събра багажа от неговото жилище и си потегли. Красавицата не могла да се помири, че и този мъж й поставя рога.

И незабавно е потърсила за разтуха и съвет някогашния си мъж. Като същински благородник Благо Джизъса незабавно й подал рамото си, с цел да поплаче на него. Христина Витанова получила следващия пестник в любовта.

Но тя си дала сметка, че с бащата на децата си са имали същинска връзка. Която не се основава на пари и ползи. Заради шумната разлъка с шавливия футболист се носеха клюки, че те са се разделили поради ползи.

Основната причина за радялата на Витанова и Лазгин е трети човек. Бизнесменът се оплаквал от Христина, че го държи доста изкъсо. тя не серпантина да му звъни, когато е на срещи и да му праща известия.

Освен това следяла всяко негово деяние и му вдигала кавги, в случай че закъснее. Непрекъснатите инспекции, свадите и ревността предиздвикали милионера да залитне по непознато, написа разкрития.ком.

И връзката им да завърши пагубно. Двамата съвсем незабавно прекратено връзката си. Дори се блокирали в обществените мрежи.

Алисия незабавно подкрепила приятелката си. Тя й декларирала, че твърдо застава зад нея и я поддържа във всичко. Двете даже били забелязвани да се разхождат по Витоша и да си приказват като същински приятелки.

Дълго време в обществените мрежи се разясняваше съмнителното другарство сред чалга фурията и екс гимнастичката. Но в този момент обект на злословия са връзките сред Благо и Христина.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР