Христина и Лука са сключили устно споразумение, съгласно което ще

...
Христина и Лука са сключили устно споразумение, съгласно което ще
Коментари Харесай

Зетят на Стоичков: Никога не ми е удрял шамари, дъщеря му ми изневеряваше

Христина и Лука са сключили устно съглашение, според което ще се явят пред български съд, с цел да разтрогнат брака си по взаимно единодушие. Уговорката им е това да се случи през лятото, за когато дребната дъщеря на Камата възнамерявала да се върне за няколко седмици в София, споделят осведомени с желанията ѝ. Практически няма по какъв начин двамата към момента законни съпрузи да се разделят и пред закона по-рано. В момента Христина е блокирана в Съединени американски щати поради пандемията от ковид, а някогашният ѝ любим пък е изолиран в Къщата на сръбското риалити „ Задруга “, в което влезе при започване на месеца.

Като угрижен татко и човек от по-старото потомство, което не разтрогваше фамилията си за щяло и не щяло, самият Стоичков е направил опит да попречи на развода. Камата подходил дипломатично към младите със препоръки, че никой брак не е съвършен и съвсем всички двойки се сблъскват с тествания, само че не трябва камъчетата да прекатурват каруцата. Със сигурност Ицо е имал какво да каже на щерка си и зетя от пиедестала на брачен партньор с 32-годишен постоянен брак.

Опитът на Камата да осуети развода е бил единственият път, в който той се намесил във връзката на щерка си. За това призна самият Лука Белич пред камерите в сръбското риалити: „ За последно имах диалог със Стоичков, преди с Христина да се разделим. Разказах му всичко и се опитахме да изгладим връзките с щерка му, само че не се получи. Много медии писаха, че съм получил плесници от него поради мои изневери, които обаче в никакъв случай не са се случвали. За 6 години в никакъв случай не съм изневерявал на жена си. Но преди нея си признавам, че съм бил с много дами. “ Освен по малкия екран „ Задруга “ се излъчва и в специфична платена стрийминг платформа.

Там бе показано видео, в което Белич обстойно и нашироко изяснява по какъв начин се е стигнало до раздялата с Христина. Неприятностите почнали през 2018 година След едномесечен престой в България тя се върнала в Америка много изменена и по-студена към брачна половинка си. Изведнъж решила, че желае да върви на фитнес, като Белич нямал нищо срещу това. Съмненията почнали да се прокрадват, откакто Лука няколко пъти засякъл Христина да води дълги телефонни диалози и да ги прекъсва при неговото появяване. Един ден тя решила да отиде на басейн. Вече сигурен, че посред им има трети човек, Лука тръгнал след нея.

„ Когато се появих на басейна, тя се тормози. Когато я попитах с кого беседва, тя мигновено изтри последния си диалог. Не желаех да върша кавги на басейна и да ѝ вземам телефона от ръцете, тъй като въпреки всичко това е Америка и могат да те арестуват. А аз в никакъв случай не съм вдигал ръка против нея, не съм принудител “, твърди Белич пред съквартирантите си в риалити шоуто. На идващия ден хърватинът си събрал багажа и се прибрал в родината си. По думите му до ден сегашен Христина споделя, че той я е изоставил.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР