Христина Христова-Тита, която остана чак на четвърто място в Като

...
Христина Христова-Тита, която остана чак на четвърто място в Като
Коментари Харесай

Тита Пак Се Събра С Гаджето Си Виктор

Христина Христова-Тита, която остана чак на четвърто място в „ Като две капки вода ”, се е върнала при гаджето си Виктор.

Двамата бяха една от най-красивите двойки в България през последните две години. Виктор, който е съгражданин на Тита от Силистра, с изключение на хубав е и богат и от положително семейство.

Певицата обществено му се обясняваше в обич предходната година на няколко пъти, само че при започване на тази спря да се демонстрира с него. Влизането й в „ Като две капки вода ” пък даде мотив за клюки, че е влюбена в Папи Ханс, само че явно това просто е било рекламен трик за разпространение на шоуто, написа Телеграф.

На финала му Тита бе компактно до своя Виктор на купона в заведението на Кремена Халваджиян и двамата наподобяват доста щастливи. Христова претърпя тежък миг по време на предаването, откакто татко й бе задържан за източване на Национален осигурителен институт с подправени пенсии. Очевидно обаче тя маже да разчита на безрезервната поддръжка на гаджето си в този сложен за фамилията миг.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР