Христина Христова, по-известна сред меломаните като Тита, протяга ръка към

...
Христина Христова, по-известна сред меломаните като Тита, протяга ръка към
Коментари Харесай

Тита протяга ръка към отличия от Германия и Испания

Христина Христова, по-известна измежду меломаните като Тита, протяга ръка към две оценки зад граница. Повод за това стана уебсериалът „ Следвай ме “, в който изпълнителката на „ Антилопа “ извършва основна роля.

Тийн драмата ще се съревновава с продукции от Съединени американски щати, Англия, Франция, Канада и Русия в границите на феста Webfest Berlin, който ще се организира на 7 и 8 септември в немската столица. Общо 8 сериала, популяризирани онлайн, са включени в конкуренцията за статуетката в категорията Returning Series (завръщащи се сериали, или сериали с повече от 1 сезон).

Малко повече от месец по-късно – сред 24 и 27 октомври, „ Следвай ме “ ще бележи и различен фестивал - испанския Seriesland - Bilbao International Digital Festival. Продукцията победи към този момент в първите по рода си награди „ NOVA поддържа българското кино “ в категорията за уебсериали.

„ Когато децата ме видят ми споделят Бела, ето толкоз мощно те живеят с моята героиня “, радва се Тита. Освен нея, с присъединяване в епизодите, продуцирани от 7Talents се разписват още Михаела Павлова, Лина Роскин, Марио Михайлов, Илиян Илиев и Антоан Петров.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР