Христина Христова, известна в светските среди като Тита, не е

...
Христина Христова, известна в светските среди като Тита, не е
Коментари Харесай

Не приеха Тита в УНСС

Христина Христова, известна в светските среди като Тита, не е призната в Университета за национално и международно стопанство в определено от нея направление. Преди няколко дни излязоха резултатите от първото класиране за признати в УНСС, само че името на 18-годишната изпълнителка не е измежду тях. Певицата на Криско се надява на второ класиране да влезе в компетентност „ Мениджмънт и администрация “, а резултатите се чакат през днешния ден.

След завършването на влиятелната езикова гимназия „ Пейо Яворов “ в Силистра Тита показа, че счита да продължи образованието си, изучавайки сходна компетентност. За разлика от своите колежки тя е безапелационна, че няма да разчита само на музиката и желае да приключи висше обучение, което да й даде поле за изява и в други сфери.

Към момента протежето на Криско се е насочила към отдалечена форма на образование поради изявите си на музикалната сцена, написа Телеграф. Последователите на певицата са сюрпризирани, че любимката им не е призната на първо класиране, имайки поради, че тя е приключила гимназия с отличие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР