Христиан Гущеров е бесен на нахалството на бившия любовник на

...
Христиан Гущеров е бесен на нахалството на бившия любовник на
Коментари Харесай

ГУЩЕРОВ БЕСЕН: Пиян-залян и надрусан, Гонзо звъннал на Светлана в 2 след полунощ

Христиан Гущеров е гневен на нахалството на някогашния ухажор на жена си. Георги Иванов-Гонзо полял в действителност уместно успеха си като новият началник на Българския футболен съюз, разкриват източници на „ Уикенд ”. В паметната нощ футболиста с подправена тапия изпил няколко литра марково уиски, шмръкнал няколко „ автомагистрали ” и се присетил за креватните си случки с някогашната си държанка Светлана Василева, сегашна Гущерова. Пияният началник на БФС взел мобилния си телефон и се обадил на някогашната плеймейтка към 2 часа след среднощ, издадоха пред „ Уикенд ” участвали на сеира.

Разбира се, Светлана не му вдигнала, тъй като към този момент е порядъчна жена и майка на четири деца. Позвъняването обаче вбесило ревностният брачен партньор на русокоската Христиан Гущеров, който почнал фамилния скандал. Избухливият наедрял богаташки правоприемник буен по какъв начин може Гонзо да звъни на жена му. Той почнал да я пита дали двамата не се виждат скрито и по кое време за последно е общувала в някогашния футболист на „ Левски ”.

Стресираната кльощава моделка заеквала и отричала да поддържа връзка с Гонзо. Тя твърдяла пред мъжа си, че от години не се е чувала с новоизбрания президент на БФС и не знае за какво й звъни. Това била и самата истина. Откакто е омъжена за Христиан, Светлана си седи добродушно на задника и не смее даже да поддържа връзка с други мъже, тъй като знае неприятната ревнивост на мъжа си и нито желае да приключи в „ Пирогов ”, нито изгонена на улицата с четири деца и нарязани облекла и чанти.

Припомняме, че мъжемелачката стана известна около връзката си с Георги Иванов-Гонзо, откъдето идва и прякорът й. Светлана години подреди работеше като елитна компаньонка и даже не го криеше. Тя е предходна съвсем всички по-известни футболисти – Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов, Благой Георгиев – Джизъса, както и редица предприемачи. Христиан Гущеров не се радва, че има толкоз доста баджанаци и държи изкъсо жена си, както и от време на време й спретва зрелищни кавги от ревнивост. Бившата еротична моделка също не се гордее със секс предишното си и през днешния ден се срами от него. В свои изявленията споделя, че съжалява, че в миналото не е залагала над учебниците, а е хм, изчуквала „ хлябът наш насущний ” по най-древния метод.

„ Сега не бих се снимала за „ Плейбой ”. Абсурд! Вече имам други цели, фамилията ми е преди всичко и не се гордея с предишното си ” – признава русокоската, която всяка година ражда по едно дете.

В последна сметка Светлана не вдигнала на Гонзо и блокирала номера му, а той се отказал да й звъни й се оправдал пред приятелите си, че го е направил на пияна глава.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР