Христанов уточни, че за това е подал сигнал. Направи впечатление,

...
Христанов уточни, че за това е подал сигнал. Направи впечатление,
Коментари Харесай

Заплахата срещу зам.-министър Иван Христанов била: Приятел ми каза да се пазя

Христанов посочи, че за това е подал сигнал. Направи усещане, че по неразбираеми аргументи, като че ли тичайки преди вятъра, загатна прокуратурата като опция да се включи против него. “Казват, че с нас ще се саморазправят. Не рядко в тази разпра вземат участие медии и прокуратурата. Заплахата минава през приятел”, добави той.

Христанов не съумя да изясни по какъв начин камион, който по документи би трябвало да е на границата ни, към този момент и стигнал до Германия. С половин уста сподели, че това се е случило благодарение на чиновници, само че не уточни по чие началническо разпореждане е станало това.

Разбира се не пропусна да нападна: “Ние подозираме, че това се е случвало от време на време и по тази причина сътрудничим на гранична полиция”. Призна, обаче, че нередовният камион е минал през границата ни на 22-ри май, когато в действителност фитосанитарният надзор е бил напълно в ръцете на БАБХ. Изрази подозрения, че компания “Евролаб”, която била дребна, може да е била обвързвана със сенчести фигури. Според Христанов на границата няма никакъв безпорядък и всички изказвания за това били погрешни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР