Хранителните“ психолози твърдят, че страстните любители на семки – не

...
Хранителните“ психолози твърдят, че страстните любители на семки – не
Коментари Харесай

Бягайте далече, ама много далече, от любителите на слънчогледови и тиквени семки!

 семена

„ Хранителните “ психолози настояват, че буйните фенове на семки – не тези, които ги гризат понякога, а тези, които не могат да живеят и един ден без тях – сега си не разрешават експанзия към близките.

Оказва се, че пристрастеността към тиквените и слънчогледови семки е удостоверение за доста рисков нрав.

Има цяло ново направление в логиката на психиката, което учи връзката на отношението на индивида към храната и особеностите на неговия вътрешен свят. Според наблюденията на психолози, които развиват тази област, това, което ядем отразява цялостната картина на нашето подсъзнание.

„ Хранителните “ психолози настояват, че буйните фенове на семки – не тези, които ги гризат понякога, а тези, които не могат да живеят и един ден без тях – сега си не разрешават експанзия към близките, натрупат завист у себе си и не показват същинските си усеща към околните. Да, явно те са – външно- готини и приятни, само че от вътрешната страна кипят стихии от яд и неодобрение.

Механизмът е както следва. Какво вършим със семките? Гризем, задавайки непостижима работа на зъбите. Никой не не гълтам семките, не ги смила с миксер.

Смисълът на семките е в това – да бъдат раздробени, натрошени, смачкани, което от позиция на душeвността е израз на експанзия. Тази, която толкоз съзнателно натрупат у себе си фенът на семки.

Защо това е рисково? Тъй като семената са прекомерно дребни и експанзията е прекалено много. Първо, дребните зърна стават нещо като опиат, и у индивида се следят всички признаци на срив, в случай че той внезапно се окаже без семки.

Тогава експанзията стартира постепенно да избива на открито – към този момент единствено на мястото, където на индивида му вършат забележки за семките, не разрешават му да ги дъвче или се надсмиват над детската му пристрастеност. А в случай че парата откри дребна дупка – тя излиза на открито!

И тя излиза – страшна, презряла, безмилостна. Така както умеят да унищожават света към себе си феновете на семки, не може никой – тъй като елементарните хора, от време на време отварят клапана за експанзия, а тези, които се пробват да бъдат миролюбиви с пакетче семки в ръка, наложително ще отгледат у себе си дявол.

Така че в случай че имате пристрастеност към семките -най-добре потрошете няколко сервиза. Ще се почувствате по-добре.

 

Мистерията на Годишните цикли на любовта- нумерология

 

В развиването на нашите усеща, както и във всичко, което съществува на планетата, има цикли. Един цикъл е еднакъв на девет години. Човешкият живот е разграничен на цикли от по…

Цялата публикация

Фаталните пристрастености, които провокират тежки заболявания и недъзи

 

На енергийно ниво  това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра. Причините за пораждане на някои изключително опасни…

Цялата публикация

Всяка една болежка или проблем са съответно напътствие …

 

Обърнете внимание на света – едно и също нещо. Слънцето грее еднообразно за всички. Защо един е здрав, богат, сполучлив, а различен – не? От какво зависи? На  този свят…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР