Храната в подразделенията на специалните войски не се организира както

...
Храната в подразделенията на специалните войски не се организира както
Коментари Харесай

Тайните на 4-те особени храни на руските спецчасти преди операции

Храната в подразделенията на специфичните войски не се провежда както в постоянната армейска част. В взаимозависимост от местоположението и обстановката бойците от съветските специфични елементи (спецназ) могат значително да трансформират хранителния си режим, оповестяват международните издания.

Подготвяйки се за интервенцията, доста командоси даже независимо избират хранителния режим за себе си. В този случай осолената херинга е изключително известна. В менюто на съветските рамбовци има и други характерни артикули.

1. Солена херинга



Яденето на доста солена херинга е много ефикасен, само че в това време коренен метод да отбраните тялото си от дехидратация. Именно заради тази причина бойците от специфичните елементи ядат солена херинга преди дългите преходи. Увеличаването на количеството мазнини в кръвта и стомаха доста забавя отделянето на вода. Вярно е, че този способ на отбрана против дехидратация има два минуса. Първо, той не е потребен за здравето. Второ, несъмнено не може да бъде наименуван прелестен.

2. Желатин и мармалад



Още от времето на руската войска желатинът и мармаладът се употребяват необятно в специфичните сили като значимо средство. Ако се употребяват упоменатите артикули в остатък, тогава доста дълго по-късно няма да ви се прииска да употребявате тоалетната. Процесът още веднъж не е добър за човешкото здраве. По време на преходите и интервенциите, обаче, неналичието на предпочитание за вървене до тоалетната е нещо доста скъпо.

3. Пюре от мравки



Всички знаят, че в специфичните елементи са научени да ядат всевъзможни гадости от природата. Един от най-красноречивите образци за сходна храна, несъмнено, е пюрето от мравки. Мъртвите, смачкани мравки въобще не наподобяват апетитно и са изцяло отвратителни на усет. Това „ пюре “, обаче, има отлични тонизиращи свойства. В допълнение, в мравките имат доста протеини.

4. Сладко



И най-после, специфичните елементи постоянно използват сладки храни по време на дългите пътувания - от шоколад и близалки до елементарни кубчета захар. Най-често командосите се запасяват с огромни количества от нормалните сладки барчета. Те са доста известни и заради това, че способстват за бързото засищане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР