Храна за гладни, оставена в кутия върху дърво в Лом.

...
Храна за гладни, оставена в кутия върху дърво в Лом.
Коментари Харесай

В Лом поставиха на дърво кутия за храна за нуждаещите се

Храна за гладни, оставена в кутия върху дърво в Лом. С нея взаимната съпричастност и поддръжка към хората в потребност, продължава. Кутията за храна " потегля " по концепция на Веселка.

Снимка: btvnovinite.bg

" Всичко беше неподготвено. Дори не реших размера на кутията, оказа се че е дребна ", споделя Веселка. Баща й я сковава, тя я украсява, тъй като желае да е шарена.
Жест към нуждаещите се: Пакети с храна на основни места в градове в страната В 10 ч. в събота ще се раздават и козунаци - за хората в потребност
Така кутията се озовава на дърво в центъра на града, цялостна с задоволително артикули за най-малко едно семейство.

Снимка: btvnovinite.bg

Първият ден храната е прибрана за часове. След първата кутия от Веселка, локалната власт поема самодейността да сложи още.

Коронавирусът и България „ Галъп Интернешънъл “: За над една пета от българите демокрацията не е ефикасна по време на рецесията Все по-малко хора търсят лекарска помощ в изключителното състояние 929 са към този момент доказаните случаи на COVID-19 у нас Отварят пазарите в страната Няма изясненост по какъв начин и къде ще се лекуват пациенти от психиатричните лечебни заведения Български доктор за борбата с COVID-19 във Англия: Системата е доста претрупана Тихомир Безлов за рецесията " COVID-19 ": Може да последва завладяване на бизнеси Работата на здравния посредник в изискванията на пандемия от ковид Очакват се резултатите от тестванията за ковид на водачите в градския превоз в София Екип на bTV с полицейските патрули във „ Факултета “: Спазват ли се ограниченията против COVID-19? Криза по време на пандемия: Как един очен доктор е единствената вяра против вируса във Видин Маринов: Прибиращите се в София ще имат проблем да излязат от другите градове Маргарита Петкова: Ако нямаме религия в сърцето, надали ще я намерим в храма Кои са лекарите на първа линия, които и на Великден са на работа 884 са към този момент инфектираните с ковид у нас, мъж на 60 година е умрял в " Пирогов " На КПП-тата на изходите от София и през днешния ден беше умерено Върнати са 50 души, пробвали да излязат от „ Факултета “ в последните дни (ОБЗОР) Пандемията остави отпечатък и върху Велика събота Автобуси не пътуват от и до София Започва тестването за COVID-19 на водачите на градския превоз в София
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР