HP представи следващото поколение технологични решения за най-креативните професионалисти по

...
HP представи следващото поколение технологични решения за най-креативните професионалисти по
Коментари Харесай

HP представи нова гама ZBook работни станции

HP показа идващото потомство софтуерни решения за най-креативните експерти по света
Компанията прибавя силата на своето Z by HP портфолио с високопроизводителни работни станции към присъщите за компанията водещи благоприятни условия за промишлен щемпел, които дружно да създадат допустима реализация на концепциите на създателите.

„ Днес креативните персони се нуждаят от профилирани принадлежности и решения, които да им оказват помощ да развиват творчеството си, като усъвършенстват продуктивността и основават наличие, където и когато вдъхновението ги обземе “, разяснява Асен Георгиев, изпълнителен шеф на HP Inc. в България. „ Вслушваме се в потребностите на създателите и влагаме в нововъведения, които вършат по-лесна опцията да развихрят креативната си страна. Благодарение на най-мощния хардуер, богат на характерности програмен продукт и услуги като новаторски стратегии за създатели, HP преоткрива метода, по който светът твори. “
Z by HP трансформира метода, по който светът твори
Новото Z by HP портфолио, включва портативните ZBook настолни станции като мощните HP Z2 Mini или HP Z8, както и награждаваните HP DreamColor екрани. Тези артикули доставят мощна продуктивност, еластичност и сигурност, от която днешните креативен експерти се нуждаят, с цел да предложат най-хубавото от себе си. HP ZBook Studio, HP ZBook Studio x360, HP ZBook 15 и HP ZBook 17 са усъвършенствани с по-висока мощ на процесора, новаторски свойства за сигурност и ярки екрани. Производителността е усъвършенствана с 6-ядрени Intel Core i9 процесори, които ще разрешат на изобретателните персони да се оправя с тежките работни процеси като видео обработката и 3D реднване.

Подобряването на паметта до 32 GB (с опция за в допълнение разширение до 128 GB според от модела) разрешава на потребителите да работят по-бързо с огромни количества данни. Новата характерност за сигурността RAID 1 дава на потребителите опция за основаване на имидж на хард диска, предоставяйки им спокойствието, че постоянно разполагат с бекъп копия на своите скъпи данни. Двата модела HP ZBook Studio и Studio x360 оферират също по този начин и усъвършенствана графична продуктивност за безупречното рендване и обработка, с помощта на NVIDIA Quadro графична карта.


С HP ZBook Studio x360 – най-мощният хибрид в света, с който потребителите могат да пресъздадат креативния развой с комфорта на портативен компютър и удобствата на таблет.
Характеристиките на HP ZBook Studio x360 включват нов опционален тъчскрийн без отражения, който разрешава на потребителите да работят навън или тук-там с блестящо осветяване, с помощта на усъвършенствания с последно потомство Corning Gorilla Glass. Внушителният HP DreamColor без отражения поддържа 100% Adobe RGB и 600 нита бляскавост. Той е 20% по-ярък от този на Apple MacBook Pro 15-инчов Retina екран и 50% по-ярък от Dell XPS UltraSharp 4К екран.

 „ С даването на нови HP благоприятни условия за Adobe обществото, създателите в този момент могат да избират от нови артикули, които да дават отговор на техните цифрови работни процеси “, разяснява Браян Ламкин, изпълнителен вицепрезидент и общоприет управител „ Дигитални медии “, Adobe. „ Комбинацията от Adobe Creative Cloud и Z by HP хардуер, както и HP печатни решения, ще помогне на нашата общественост да сложи нови граници на своето творчество. “
  Уникално творчество с HP SmartStream Designer
За да освободи креативния капацитет и да направи безкрайни опциите за потребителите, HP афишира световен достъп до HP SmartStream Designer for Designers (D4D), добавка към Adobe Illustrator CC. HP SmartStream D4D e подобаващ за „ светли “ дизайн решения, които дават опция на дизайнерите да персонализират всеки план посредством използването на текст, цветове, и изображения, които разрешават повече надзор върху креативния развой. В допълнение, характерността HP SmartStream Mosaic в софтуера на D4D разрешава на дизайнерите да основават файлове, които могат да бъдат обработвани безгранично посредством потреблението на логаритми за основаване на безконечност от неповторими резултати в действително време. HP SmartStream D4D в този момент е разполагаем за гратис събаряне като приложение-добавка, както за Mac, по този начин и за PC, на Adobe Exchange.



  „ HP Digital print дава опция за по-гъвкави и устойчиви решени за щемпел, защото до този миг съществуваше бездна сред идея и действителното основаване “, разяснява Нанси Джейнс, световен шеф за бранд нововъведения, HP Inc. „ С HP SmartStream D4D дизайнерите могат за пръв път да употребяват напълно мощността на софтуера Adobe Illustrator CC за основаването на запаметяващи се и значими цялостни акции за международни и локални марки. “
Цени и наличност HP ZBook Studio x360 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,349.HP ZBook Studio се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,199.HP ZBook 17 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,299.HP ZBook 15 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,249.HP ZBook 15v се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €849.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР