HP Inc. представи нови устройства, дисплеи и аксесоари, предназначени за

...
HP Inc. представи нови устройства, дисплеи и аксесоари, предназначени за
Коментари Харесай

НР обновява портфолиото от бизнес устройства и мобилни работни станции

HP Inc. показа нови устройства, екрани и аксесоари, предопределени за модерните консуматори, включително най-продаваните серии HP EliteBook 800 и HP ZBook 14u/15u мобилни работни станции, отличени с награди за премиум характерностите си. Като най-сигурните и най-лесно управляемите лични компютри и мобилни работни станции в света, тези устройства, дружно с новата HP Thunderbolt Dock G2 докинг станция и разширеното портфолио от четири нови HP 4K екрани , ще внесат могъща иновация и премиум преживяване в нормалния работен развой.

“Средата се промени и общоприетите корпоративни устройства от предишното към този момент не дават отговор на потребностите на чиновниците на бъдещето и по-специално на експертите от поколението X и Z “, сподели Бенойт Бонафи, Вицепрезидент, Персонални системи за бизнеса, Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. „ Нашите най-нови оферти EliteBook и ZBook поставят нови стандарти на дизайн, продуктивност и функционалност. Без значение дали става дума за най-тънкото устройство в света или най-силните в промишлеността характерности във връзка с сигурността, HP дава ново измерение на опциите на бизнес лични компютри за модерните консуматори. “ 

Интуитивна иновация

Днешните съвременни консуматори изискват по-голяма еластичност в това къде и по какъв начин ще работят. 62% от хората работят от повече от една локация, а 81% работят и през своето персонално време, което демонстрира нуждата от устройства, които се свързват безпроблемно когато и да е, от всяко място.

С разширение на границите на обичайните работни места, сигурността става още по-важна. Почти 70% от организациите са имали компрометирани преносими компютри през последните 24 месеца, което демонстрира нуждата от мощни функционалности за сигурност, които обезпечават непрекъсната отбрана и еластичност при положение на офанзива. В същото време, работните места стават все по-отворени и потребността от новаторски принадлежности пораства. Персоналните компютри са в центъра на тази смяна, като преносимите компютри се употребяват най-често за срещи и взаимна работа.

Премиум дизайн и преживявания

Всички оповестени през днешния ден НР устройства оферират премиум дизайн, наличен до момента единствено за серията HP EliteBook 1000, елегантни и постоянни със объл профил и алуминиево покритие, с цел да могат да се оправят с провокациите на работния ден. Изключително потребна характерност за консуматори, работещи от разнообразни места, е тази на серията EliteBook 800 – първият бизнес ноутбук в света с ултра ослепителен екран, който автоматизирано се приспособява към изменящите се условия на светлината. Тази функционалност се предлага и от ZBook 14u/15u.

Издръжливостта и устойчивостта вървят ръка за ръка, като от ден на ден бизнеси са склонни да усилят инвестицията в хардуера, с цел да минимализират отпечатъка си върху природата. Сериите EliteBook 800 и ZBook 14u/15u сполучливо устоят теста MIL-STD-810G и са по-лесни за поддържане от предходните генерации. ZBook 14u/15u предлага водеща за промишлеността непоклатимост в фино и леко 14-инчово и 15-инчово оформление, защото те са минали два спомагателни MIL-STD теста за устойчивост при машинален потрес и резистентност при удар за непредвидени условия в техническа конюнктура. Устройствата от тази продуктова линия са сертифицирани по ENERGY STAR и EPEAT Gold, съгласно уговорката на HP за резистентност и запазване на околната среда.

Серията EliteBook 800 включва първите в света портативни компютри с редуциращ шума микрофон с необятен обсег, който отстранява нежеланите звуци, когато е в самостоятелен режим или разпростира звука до 360 градуса в конферентен режим. ZBook 14u/15u също има тази новаторска характерност за работа в екип. Всички тези устройства са с клавиатура HP Premium Collaboration, която има вградени клавиши за по-лесно ръководство на диалози, както и HP PhoneWise единственото Windows решение в света за изпращане на текстови известия и осъществяване на диалози от компютър през iOS и Androidустройства.

Новите компютри и работни станции включват: HP EliteBook 800 е първата серия бизнес портативни компютри на HP, която включва 8-мо потомство процесор Intel Core vPro с до 14 часа живот на батерията, предлагаща елементарно зареждане в претрупан ден с технологията HP Fast Charge, способна да зареди до 50% от батерията единствено за 30 минути.
HP EliteBook 830 G5 замества предшественика си HP EliteBook 820 G4 с 13-инчов екран в 12-инчовия профил на портативния компютър. HP EliteBook 840 G5 е най-тънкият 14-инчов бизнес компютър с 8-мо потомство процесор Intel® Core™ и графични карти.И EliteBook 840 и HP EliteBook 850 G5 се оферират с графични карти AMD Radeon™ RX540 за консуматори, които се нуждаят от по-висока продуктивност за тежки графични процеси и работа с няколко приложения по едно и също време.Мобилните работни станции HP ZBook 14u/15u в този момент включват известната функционалност HP Sure View за по-добра отбрана на потребителите и на информацията, доста подобаваща за техническите експерти, които работят в придвижване. Това са и първите в света мобилни работни станции, които имат интегриран екран. И двата типа работни станции оферират 8-мо потомство процесори Intel Core Quad Core с технологията vPro с графична карта AMD Radeon™ Pro за по-бърз и благонадежден работен развой 24/7 с повече от 24 ISV документа за CAD и други професионални приложения за дизайн. HP ZBook 14u G5 е най-тънката работна станция в света – едвам 17.9 мм и тежи 1.48 кг.  Впечатляващият дизайн на ZBook 14u е с 28% по-тънък от предходното потомство и включва опционален 4K сензорен екран с технология срещу отражения, което го прави съвършен за експерти в придвижване.Обновеният HP ZBook 15u G5 също включва процесори Intel Corei5 и i7 Quad Core с технологията vPro, AMD Radeon Pro 3D графична карта за продуктивност и надеждност и до 2 TB пространство за предпазване на данни с HP Z Turbo Drive за консуматори, които пътуват към конферентната зала или из града. HP Performance Advisor обезпечава оптимална настройка, съгласуемост и продуктивност.
За чисто, елегантно и продуктивно бюро HP показа нова докинг станция и 4K екрани:
Новата HP Thunderbolt™ Dock G2 е най-многофункционалната Thunderbolt™ докинг станция в света и нейният високоефективен дизайн дава на потребителите чисто и функционално работно място, като разрешава IT поддържка на всяко HP или друго от HP устройство с Thunderbolt™ и USB-C™ функционалност. Тази компактна докинг станция предлага мощност, поддържка на до два 4К екрана и е първата Thunderbolt™ станция, включваща алтернатива за аудио конферентен модул – всичко през един кабел – идеална за затворени офисни пространства, дребни стаи за отмора или зали за централизация.Новата докинг станция може да бъде комбинирана с многообразие от нови 4К НР екрани за работа с няколко приложения по едно и също време. HP EliteDisplay S270n е първият HP Elite екран, който може да пресъздава видео и данни и да зареди до 60W мощ до личен компютър единствено с една USB-C кабелна връзка. За да отговори на високите стандарти, нужни на инженери и дизайнери, които имат потребност от наситено цветово калибриране, новите HP Z27 и HP Z32 са фабрично цветово калибрирани, с цел да удовлетворят условията по разнообразните планове на тези консуматори. HP Z43 – най-големият 4К екран на HP, е за тези консуматори, които се нуждаят от още по-голям екран. И трите 4К екрани на HP оферират 10-битов цвят, с цел да могат потребителите да се насладят на над 1 милиарда цветове; милиони над общоприетите 6-битови и 8-битови екрани. Всеки от новите 4К Z екрани предлага също по този начин и USB-C връзка, освен за видео и данни, само че която доставя 65W мощ назад към персоналния компютър.
Водеща в промишлеността сигурност

Докато сигурността продължава да бъде приоритет за бизнеса и потребителите, изборът на подобаващ компютър все по-често се трансформира в решение, касаещо сигурността. Ето за какво HP проектира своите EliteBooks и ZBooks да бъдат най-сигурните и елементарно управляеми компютри и работни станции в света в този момент с още повече благоприятни условия за ръководство и сигурност, с цел да отговорят на днешните закани.

Заедно с HP Sure View, HP Sure Click, Windows Hello, спомагателната камера за сигурност и HP Multi-Factor Authenticate,сериите EliteBook 800 и ZBook 14u/15u също по този начин включват и контролер за отбрана HP Endpoint. Този вграден хардуерен контролер е част от интегрираните функционалности за сигурност, които наблюдават, пазят и възвръщат BIOS, операционната система и сериозните приложения при положение на офанзива. Уникален за оповестените устройства, този външно-изолиран криптографски предпазен чип дава опция за:
HP Sure Start Gen 4 : В предходното потомство, HP Sure Start пази и двете – BIOS-а и копието му върху систематичната памет; Sure Start към този момент предлага усъвършенствано криптиране за по-добра отбрана на устройството, нараснала устойчивост и вписване на външни софтуерни ъпдейти HP Sure Run : Използвайки преимуществото на Endpoint Security контролер за сигурност, тази най-нова характерност уголемява опциите за възобновяване на операционната система посредством следене на основни процеси и приложения като антивирусната стратегия, предизвестия както към потребителя, по този начин и към IT отдела, при положение на промени или рестартиране на тези автоматизирани процеси, при положение на спиране HP Sure Recover : Друга нова характерност за 2018 е, че новите устройства оферират опцията за несъмнено автоматизирано възобновяване на софтуера на системата единствено благодарение на интернет връзка. Без помощ от IT отдела потребителите ще могат да възстановят системата си по първичните HP настройки или по облик, основан от компанията, даже в случай че целият корав диск бъде заличен.

“Сигурността е непрестанно изменящо се пространство – сфера, в която никой не може да претендира, че е намерил решение и по какъв начин производителят на компютри подхожда към сигурността е главен приоритет, когато фирмите взимат решение за покупка ”, показа Патрик Мурхед, основен анализатор, Moor Insights & Strategy. “Възхищавам се на метода на HP и тяхната ангажираност по отношение на хардуерната сигурност, защото това би трябвало да бъде значим фактор за всеки, който желае да закупи личен компютър. ”

Цени и наличност:
HP EliteBook 830 G5 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през февруари на цена от €849.HP EliteBook 840 G5 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през февруари на цена от €849.HP EliteBook 850 G5 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през февруари на цена от €869.HP ZBook 14u G5 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през февруари на цена от €909.HP ZBook 15u G5 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през февруари на цена от €929.HP Elite Thunderbolt Dock G2 се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през май на цена от €249.HP EliteDisplay S270n е разполагаем на цена от €519.HP Z27 ще бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през април на цена от €740.HP Z32 е разполагаем на цена от €999.HP Z43 е разполагаем на цена от €899.егнете загуба на данни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР