Хотелската група Orbis ще открие съвсем скоро своя първи хотел

...
Хотелската група Orbis ще открие съвсем скоро своя първи хотел
Коментари Харесай

Първият луксозен бутиков хотел от бранда MGallery by Sofitel ще отвори врати в Пловдив

Хотелската група Orbis ще открие напълно скоро своя първи хотел в Пловдив. Досега показан в България с хотелите ibis и Novotel в София, Orbis (партньор на AccorHotels в Източна и Югоизточна Европа) към този момент има подписан франчайз контракт за MGallery by Sofitel в Пловдив и през 2019 година хотел от първокласния бутиков бранд ще отвори порти в Градa на тепетата.

Хотел MGallery by Sofitel в Пловдив ще предложи 60 стаи и жилища, спа и уелнес зона, както и конферентни зали. Хотелът е в развой на създаване като реорганизация на съществуваща към този момент постройка, която преди този момент е била емблематичен търговски център и където сега се обитава „ Торро Гранде “ – най-модерният ресторант в града. MGallery by Sofitel в Пловдив ще сложи началото на напълно нов хотелски сегмент в България – първокласният бутиков сегмент. Интериорният дизайн е дело на S+S – едно от най-бързо разрастващите се и изобретателни архитектурни студиа в света, носители на премията Дизайнери на годината за 2018, присъдена от The Gold Key Awards, Ню Йорк.

„ Мястото и архитектурата на хотела ще бъдат неповторими. За нас дизайнът е преди всичко и не крием, че нашата упоритост е да превърнем тази историческа постройка в най-забележителния хотел в Пловдив. Брандът MGallery се съчетава съвършено с тези наши проекти – да представим на пазара една мощна международно известна първокласна марка посредством бутиков хотел, който идеално пасва на духа на един от най-старите градове в света. “ – разяснява притежателят на хотела Бойко Качулев.

Бъдещият хотел MGallery в Пловдив има централно местонахождение, наоколо до живописния Стар град и до всички културни подиуми в града. Освен че е един от най-динамичните стопански центрове в България, Пловдив, със своето антично културно завещание, също е и желана дестинация за отдих. Бъдещият хотел ще бъде елементарно наличен – ситуиран в сърцето на града, на 20 минути път с кола от летище Пловдив и на пешеходно разстояние от централната жп гара на Пловдив.

„ България – сходно на цяла Югоизточна Европа, е обещаващ пазар за хотелиерите, защото предлага както на бизнеса, по този начин и на туристите, палитра от напълно нови и непознати дестинации. Горди сме, че бяхме определени от локалния вложител, който има огромни упоритости за развиването на MGallery в Пловдив. Ние напълно поддържаме този план, тъй като тази дестинация, този град, заслужава сигурно най-хубавата марка хотел. “ – сподели Франк Реул, началник „ Развитие “ на Orbis & AccorHotels в Източна Европа.

Към момента по света има над 90 бутикови хотели MGallery, като всеки от тях носи неповторима история и дух, въодушевени от дестинацията. С превъзходния си дизайн и вътрешната политика с фокус върху удовлетвореността на личния състав и правата на дамите, хотелите MGallery са мястото, където гостите ще открият единствено най-хубавото, което хотелският свят може да им предложи.

Заобиколен от седем хълма, Пловдив е вторият по величина град в България, както и Европейска столица на културата за 2019 година и топ дестинация за винен и кулинарен туризъм.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР