Хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по

...
Хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по
Коментари Харесай

Сгащиха на тясно Джени Сушито! Хотелска камера разкрива подвизите й на партито след победата на Кобрата!

Хотелска камера е снимала фриволното държание на Джени Суши по време на купона след успеха на Кубрат Пулев над Богдан Дину, разбра HotArena.

Това разкриха за „ България Днес “ двама източници, осведомени със събиране на доказателства по случая. Дженифър Равело, както е същинското име на журналистката, беше целуната по устата от Кобрата. Кадрите станаха най-популярното видео в Съединени американски щати през последния месец. Те са гледани от милиони консуматори и станаха причина за краткотрайното заледяване на боксовия лиценз на българина.

Адвокатите на Пулев към този момент са се заели да градят отбраната. 37-годишният софиянец ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, с цел да опише своята версия за случилото се. Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред.

Защитата на Пулев има доста солидни доказателства, с които ще си проличи фриволното държание на Сушито по време на празненството. В общественото пространство към този момент изтече един клип. В него се вижда по какъв начин Джени Суши танцува в скута на бабанка от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видеонаблюдението в лобито на хотела. Юристите на кобрата не издават какво тъкмо е записало, с цел да изненадат Суши.

Братът на Тервел загатна в изявление за предаването „ Код Спорт “, че фрагментите ще разбият версията на американката за полово посягане.

„ Доколкото знам, нашият юрист в Съединени американски щати е взел записи от камерите от последвалото празненство след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика – разкри Тервел Пулев. – Ще се види нейното държание. Това, на което ние сме очевидци с Кубрат и цялата компания. Бяхме 14-15 индивида. Не съм обезпокоен. Не мисля, че арбитър, даже и жена да бъде, ще утвърди това държание и ще одобри, че Джени е полово насилена с тази целувка, в случай че участва в компанията и продължава да се натиска на разнообразни членове от нея “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР