Хотелите в Слънчев бряг отчитат реални нощувки и действителна запълняемост

...
Хотелите в Слънчев бряг отчитат реални нощувки и действителна запълняемост
Коментари Харесай

НАП раздруса Слънчев бряг! Ето какво откриха данъчните

Хотелите в Слънчев бряг регистрират действителни нощувки и действителна запълняемост на легловата база. С дребни изключения, няма съществени пропуски при отчитането на оборотите, демонстрираха резултатите от огромни инспекции на Национална агенция за приходите в курортния комплекс, оповестява Дарик.

Екипи на звеното „ Фискален надзор “ Бургас направиха едновременна ревизия на 18 хотела. Контролните дейности обгърнаха отчитането на оборотите и осигурителното законодателство, и подписаните трудови контракти с наетите за този туристически сезон служащи.

В пет хотелски комплекса са открити пропуски по отношение на ненавременно отчитане на дневния и месечен оборот, за което ще бъдат формирани пет акта. Екипите иззеха развлекателни уреди от вида боксова круша и висилка на централната алея на курорта.

Причина за мярката беше работа без касови апарати и неизяснена благосъстоятелност. Сигнали за неиздаване на касови бележки и данъчни нарушавания могат да се подават на телефона на Национална агенция за приходите 0700 18 700 или по електронната поща на [email protected]
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР