Хотелите са готови да предлагат решения от дистанция. В стремежа

...
Хотелите са готови да предлагат решения от дистанция. В стремежа
Коментари Харесай

Хотели предлагат стаи за офиси

Хотелите са подготвени да оферират решения от отдалеченост. В устрема си да оцелеят, огромна част към този момент оферират стаи за хоум офиси.

В рецесията от ден на ден чиновници, които работят от у дома, избират да извършват служебните си отговорности надалеч в планината или изолирани в спа курортите ни. Така съчетават потребното с приятното. Част от хотелите в Хисаря, Велинград, Боровец и Банско са подготвени да преобразуват стаите си съгласно условията на клиентите си за това по какъв начин желаят да наподобява работното помещение.

„ Тази услуга би била по-подходяща за IT експерти, за хора, които имат опция да работят от у дома. Това е целта, който сме си сложили. Имаме всичко належащо -разполагаме с офис принтери, скенери, в допълнение можем да укрепваме интернет сигнала при нужда. Предоставяме подобаващи условия за пълноценна работа от хотел, а не от у дома ", изясни шефът на спа хотел в Хисаря Георги Богданов.

Туроператорите изясняват, че главно от предлагането се възползват компании, които са свили бизнеса си, понижили личния състав си и търсят по-малко и на ниска цена помещение като опция.

„ Това е доста добра опция за хора, които работят в огромни офиси. Не на всички места е допустимо да се изолираме и може би в това отношение можем да съвместим потребното с приятното ", счита шефът на туроператорска организация Антония Чомполова.

Другата група, която има интерес да се възползва от опцията за наем на работно помещение в настоящ хотел, са хора, чиито дом не е задоволително огромен за споделен със фамилията хоум офис и онлайн учебно заведение с децата.

„ Самите хотелиери оферират в пакет с изключение на изхранване и настаняване и всевъзможни улеснения, които да са за хората, само че и спомагателни екстри като масаж на гърба, прилагане на спа център, специфични процедури, които да бъдат в услуга на ползвателя ", добави Чомполова.

Хотел в Хисаря предлага 300 пространства за хоум офиси. Цената е на база нощувки.

„ Цените, които сме сложили са за пет и седемдневен престой. Като за единична стая стартират от 609 лв. за цялостен интернат, с включените процедури- за двойна стая 994 лв. ", разясни Богданов.

Хотелиерите оферират и специфични отстъпки за притежателите на компаниите, които командироват свои чиновници да работят от хоум офисите. За доста тази ниша е избавителен вид. Надеждата на притежателите е по този начин да компенсират загубите, защото за повторно тази година попадат в локдаун.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР