Хотелите днес за място за почивка, за отсядане по време

...
Хотелите днес за място за почивка, за отсядане по време
Коментари Харесай

От бивши затвори до крепости: Хотелите с мистериозни истории

Хотелите през днешния ден за място за отмора, за пребиваване по време на почивка, за работни задължения, както и за многообразие. Те оферират от най-луксозните дизайни до достоверен недодялан дух.

Хората ги избират съгласно потребностите и желанията си. Някои здания, които в този момент са хотели имат много мистериозно минало. За такива образци споделя Business Insider.

Alila Fort Bishangarh

Джайпур, Индия

Необходими са 7 години, с цел да се трансформира 230-годишната цитадела, ситуирана на рид в леговище в селския Раджастан по пътя сред Делхи и Джайпур. Новото и древността се срещат в достоверни кули и стени, които към момента пазят своите отвори за огнестрелни оръжия. Хотелът разполага с 59 жилището и няколко ресторанта. Бившата тюрма в този момент има и съвременен спа център.

Liberty

Бостън, Масачузетс

Liberty e ироничното наименование на първокласния хотел Beacon Hill, който през първите 140 години от съществуването си е затвор Beantown. Конструкцията на постройката обаче е поразителна - с кръгли прозорци на четириетажно атриум лоби. Енергията и динамичността на това място се дължат на непрестанните гости даже единствено за вечеря, пиво или извършване на покупки.
 Снимка 420877
Източник:

1898 The Post

Гент, Белгия

Малкият бутиков хотел е ситуиран на първите два етажа на някогашна пощенска работа, с впечатляваща нео-готическа фасада в тъмни цветове. Интериорът се състои от антични мебели и огромни прозорци с аспект към града. На това място сутрините към момента стартират с домашна закуска и чаша чай от ресторанта на хотела.
 Снимка 420881
Източник:

Detroit Foundation Hotel

Детройт, Мичиган

Сега градът е станал много атрактивен поради оживяването си през последните години. Преди не е бил измежду първите избори за хотел. Сега обаче историческата централа на противопожарната работа се е трансформира в хотел със 100 стаи и любовно писмо до града. Местни дестилатори, пивовари, фермери и производители сплотяват напъните си, с цел да основат достоверни артикули.
 Снимка 420885
Източник:

El Cosmico

Марфа, Тексас

Малкият изолиран град на изкуството Марфа, прочут като средата на нищото в Западен Тексас изобилства от сексапил и бохемски дух. Това се дължи на 13 красиво реставрирани къщи от епохата на 50-те години на 20-ти век. Отстрани къмпинга наподобява като сезонни юрти и шатри в жанр сафари. Там неналичието на интернет и телевизия оказва помощ на гостите да се отдадат на работа и креативна активност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР