Хотелиерският бранш изготви списък на предметите, които можем спокойно да

Хотелиерският бранш изготви списък на предметите, които можем спокойно да ...

Ето какво можете да си откраднете от хотела, без да ви тежи на съвестта.

Хотелиерският бранш изготви списък на предметите, които можем спокойно да си откраднем от хотелите, без това да ни тежи на съвестта, пише в. "Дейли мейл".

 
Сред нещата, които можем да отнесем със себе си фигурират шампоани, геловезадуш, кремове и др. Без угризение можем да си мушнем в куфара и чехлите за еднократна употреба. Хотелиерите уверяват, че те никога не ги предлагат втори път на своите клиенти.
Сред нещата, които можем да отнесем със себе си фигурират шампоани, гелове за душ, кремове и др.Сред нещата, които можем да отнесем със себе си фигурират шампоани, гелове за душ, кремове и др.ThinkStock/Getty Images
Някои хотели позволяват посетителите да си тръгнат с предлаганите от тях чадъри, без да бъдат глобени за това. "Да носиш по улиците чадър с нашето лого е добър маркетингов ход", уверяват от хотел "Браунс".
Без угризение можем да си мушнем в куфара и чехлите за еднократна употребаБез угризение можем да си мушнем в куфара и чехлите за еднократна употребаThinkStock/Getty Images-->
Същото важи за брандиранитеписалки и бележници, които ползваме в хотелските стаи.

 
Но строго забранено остава изнасянето на възглавници. Същото важи за батерийкитеотдистанционното, Библията, тоалетнатахартия, кърпите и хавлиите.

Източник: dariknews.bg