Хотелиерският бос Стефан Шарлопов, който стана медийно популярен покрай участието

...
Хотелиерският бос Стефан Шарлопов, който стана медийно популярен покрай участието
Коментари Харесай

Стефан Шарлопов пръсна 100 бона за обеци на щерката! Зет му потъна вдън земя от срам

Хотелиерският необут Стефан Шарлопов , който стана медийно известен около присъединяване си в риалити шоуто „ Звездни стажанти “, се изръсил 100 000 лв. за обеци на дъщеря си Ева, научи HotArena .

Повод за харчлъка станало раждането на първото му внуче, написа „ Таблоид “.

Ева получила неповторими диамантени обеци, единствени по рода си, поръчани в лондонски ювелирен бутик от щастливия дядо.

Подаръкът обаче провокирал същински срам във семейството.

Оказало се, че брачният партньор на шарлоповата наследница – красавецът Стефан Гергинов , също е купил на родилката обеци за подарък. Макар да били изискани и скъпи, на фона на дядовите приличали на тенеке, взето от битака. За благополучие замаяната Ева не обърнала изключително внимание на объркването, само че Стефан потопен вдън земя от позор, настояват близки до семейството. 

Избраните от Шарлопов обеци в действителност са произведение на изкуството. Те се направени от платинена основа с 30 квадратно изрязани диаманта с общо тегло 13,12 карата и още два огромни капковидни диаманта по 0,86 карата всеки. Цената им е малко над Щатски долар 60 000, като дружно с доставката баровецът е платил за тях 100 бона в левчета. 

Първата внучка на Шарлопов – Мария-Магдалена , проплака за първи път на 10 октомври в пловдивската клиника „ Селена ”. Eвa Шapлoпoвa ĸaзa „ дa “ нa избpaниĸa cи, ĸoйтo oтгope нa вcичĸo e и aдaш нa тъcтa, на гала в Сандански точно на 24 май.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР