Хотелиерската индустрия в Испания вече е надхвърлила приходите и цените,

...
Хотелиерската индустрия в Испания вече е надхвърлила приходите и цените,
Коментари Харесай

Хотелите в Испания не могат да си намерят персонал за лятото

Хотелиерската промишленост в Испания към този момент е надхвърлила приходите и цените, начислявани преди covid рецесията. Това демонстрира последният барометър от консултантската компания за недвижими парцели Cushman & Wakefield, чието изследване проучва данни от 1200 заведения, написа. 

По-конкретно приходите от налична стая, главният индикатор за доходност в промишлеността, са нарастнали с 84% годишно до 90,1 евро, което е с 1,5 евро над равнището от 2019 година Средната тарифа е 133 евро, което значи 12% повече отколкото преди рецесията. При този сюжет промишлеността се готви да понижи дълга и да възобнови капиталовите проекти, парализирани от пандемията, написа изданието. 

Единствената черна точка измежду толкоз доста оптимизъм е сложното намиране на фрагменти. Нещо, което към този момент се случи предходната година и което принуди компании като Meliá да предизвикват наемането на личен състав в комплект с настаняване и цялостен интернат в сериозни дестинации, с цел да запълнят свободните работни места в Ибиса, Менорка, Калвия или Бенидорм.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР