Хотелиерът от Слънчев, бряг, който бе заснет да се опитва

...
Хотелиерът от Слънчев, бряг, който бе заснет да се опитва
Коментари Харесай

Хотелиерът от Слънчев бряг: Съжалявам, че си изпуснах нервите, предизвикаха ни

Хотелиерът от Слънчев, бряг, който бе сниман да се пробва да ритне израелска туристка във фоайето, се извини обществено за случая.
 Хотелът с израелските туристки в Слънчев бряг: Искаха да ги настаним по-рано, първи демонстрираха експанзия  Посолството на Израел за абсурда в Слънчев бряг: Вярваме, че справедливостта ще бъде възобновена  Хотелиер на Слънчев бряг се опита да ритне туристка от Израел (видео)
Изпуснах си страстите. Съжалявам, че се стигна до този случай ", каза той в изявление за утринния блок на Нова телевизия.

Според него обстановката е била извадена от подтекста, а личният състав е бил провокиран от държанието на туристите.

„ На 5 юли към 11:00 ч. гостите са пристигнали в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат признати след 14:00 ч. Колегите ми са създали инспекция на резервацията. Любезно им е било обяснено, че би трябвало да изчакат. След това туристите са почнали да се държат жестоко. Отишли са в бара на хотела, пили са питиета, само че не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним незабавно. След към час ми се обади старшият админ на рецепцията, с цел да ми заяви за абсурда. Дойдох незабавно в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто би трябвало малко да изчакат. След това се пробвах да изляза от постройката и тогава трите дами ми се нахвърлиха. Помолих сътрудниците да се обадят на 112. Полиция обаче по този начин и не пристигна ”, описа хотелиерът Иван Тодоров.

„ Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се сподели. Израелските туристи просто ни провокираха ”, сподели още той.

Старши камериерката Айше също е участвала на абсурда. По думите ѝ до момента не се е случвало да имат толкоз нападателни посетители.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР