Хотелиерът, който беше задържан вчера от полицията в курорта Слънчев

...
Хотелиерът, който беше задържан вчера от полицията в курорта Слънчев
Коментари Харесай

Освободиха без обвинение хотелиера, нападнал израелски туристки

Хотелиерът, който беше арестуван през вчерашния ден от полицията в курорта " Слънчев бряг ", е освободен без повдигнато обвиняване, заяви Българска национална телевизия.Иван Тодоров е разпитан за грубото си отношение и физическа експанзия към две туристки от Израел, които е трябвало да бъдат настанени в хотела му. Скандалът, избухнал поради проблем с резервацията, бе сниман с телефон, а клипът обиколи израелските малките екрани. В него се вижда по какъв начин хотелиерът се пробва да ритне едната жена.

Туристките настояват, че резервираните от тях стаи са били дублирани, а от хотела споделят, че гостите са пристигнали към 11 часа и поискали да бъдат настанени тогава, без да изчакат избрания за настаняване час - 14 ч.

Двете дами - Карен Хазас и Гила Акав към този момент са в родината си и са безапелационни, че повече няма да се върнат в България.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, като към момента се разпитват всички участници и очевидци на случая.

„ Ще се търсят и способи двете израелски гражданки да бъдат разпитани в България и едвам по-късно ще се реши дали ще бъде повдигнато обвиняване ", разясниха от прокуратурата в Несебър.Хотелиерът Иван Тодоров отхвърли коментар.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР