Хотелиерът и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов е живял

...
Хотелиерът и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов е живял
Коментари Харесай

Две години хотелиерът Шарлопов живял с мисълта, че всеки ден му е последен

Хотелиерът и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов е живял с мисълта, че всеки ден може да му е финален в продължение на две години. Месеци преди да издъхне, при едно от визитите си в болница, лекарите открили, че сърцето на милионера е доста зле.

Лошите прогнози на медиците обаче предприемачът не споделил със своята брачна половинка Бояна Шарлопова, с цел да не я тревожи. Знаел, че в случай че тя е наясно с диагнозата, няма да го остави на мира, до момента в който не понижи темповете и остави отговорностите на назад във времето за сметка на здравето си, написа Ретро. И по този начин, неглижирайки казуса, притежателят на империята " Шарлопов груп " умря от сърдечна непълнота в нощта на 4 против 5 февруари предходната година.

Часове преди гибелта си хотелиерът изпратил оракулски есемес на половинката си. " Получих го в 10 часа сутринта... Беше като че ли като за прощаване: " Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прелестно жълто пиленце и си основана да носиш обич на хората. Бъди себе си, бъди щастлива ", върна се към съдбовния ден вдовицата на Шарлопов - Бояна.

Предната вечер Стефан се оплакал от високо кръвно. Споделил на Бояна, че го боли главата, само че взел хапче и когато налягането се нормализирало, съпрузите, успокоени, заспали. " Имахме табиет да се гушкаме заран. Казах му " Стефче, Стефче... ", сложих глава на рамото му и усетих безчувственост, която няма да не помни в никакъв случай. Едва се събрах, не си припомням по какъв начин се обадих на водача, по какъв начин станах и направих закуска на децата. Той беше целият ми свят. Липсва ми най-вече в моментите, в които се смеехме като деца, ей по този начин, без причина, без нищо ", споделя още овдовялата жена.

След гибелта на Шарлопов тя и най-голямата му щерка Ева поеха ръководството на империята. Бояна не крие, че е имала опция да продаде бизнеса на брачна половинка си, само че не го е сторила. Двете дами сполучливо надграждат постигнатото от Стефан - предходната година те реновираха и разшириха някои от хотелите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР