Хотелиер от Свети Влас е извикал двама пазванти, за да

...
Хотелиер от Свети Влас е извикал двама пазванти, за да
Коментари Харесай

Шокиращо! Хотелиер от Свети Влас извика двама пазванти, за да пребият украинска камериерка, поискала си заплатата

Хотелиер от Свети Влас е извикал двама пазванти, с цел да пребият и сплашат украинска работничка, която си поискала заплатата . Случаят бе разгласен от Иван Атанасов - безсънен млад мъж с дейна гражданска позиция. Инцидентът е станал през вчерашния ден, а откакто е била пребита, украинката е зарязана в гората край Кошарица, написа " Флагман ".

" Единственото, което е направила е да изиска заплатата от шефа си. Доверила му се и качила в колата, тъй като е считала, че ще отидат до офиса, с цел да й заплати направената заплата. Но той извикал още двама мъже, закарали я в гората край Кошарица и когато слезли я хванали за ръцете. Собственикът почнал да я рита и удря. Двама мъже държат жена за ръцете, а трети я бие. Моята другарка съумяла да захапе за врата шефа си и да го ритне и се отскубнала, само че огромните мачовци много са я побили. След това те са я зарязали край Кошарица ", описа Иван Атанасов.

Той е мощно засегнат от случилото се. Призовава способените органи да се задействат. Атанасов не разкрива имената на хотелиера. Неговата другарка към този момент също резервира безмълвие, само че от боязън, тъй като се съмнява, че в случай че проговори обществено нещо доста неприятно ще и се случи.

" За мен тези мъже, не са никакви мъже, а псевдо такива, които са олицетворение на комплексарщината, страхливостта и мерзостта. Когато приятелката ми описа за това бях погнусен и свиреп сърдит от обстоятелството, че съществуват такива долни и мерзки същества, които си разрешават сходни издевателства ", добави той.

Няма публично удостоверение за случая от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР