Хотели в курортите Златни пясъци и Св. св. Константин и

...
Хотели в курортите Златни пясъци и Св. св. Константин и
Коментари Харесай

Хотели във Варненско се присъединиха към инициативата „Неочаквана ваканция“

Хотели в курортите „ Златни пясъци ” и „ Св. св. Константин и Елена ” са измежду общо 62 места за настаняване, които досега се причислиха към националната акция „ Неочаквана почивка “. Министерството на туризма я започва взаимно с бизнеса при започване на месеца.

Третото издание на самодейността цели да подтиква вътрешния туризъм. Новата й идея планува при две платени нощувки през месеците април и май туристите да получават трета безвъзмездна в местата за настаняване, които се включват в концепцията. За посетителите това е тласък да обиколят повече забележителности, а за хотелиерите - да посрещнат повече посетители. Така на процедура могат да се удължат дейните сезони, да се опознаят нови и малко известни забележителности, а също да се преодолее визията за уикенд пътуванията единствено в границите на 2 нощувки.

“Неочаквана почивка ” е част от самодейностите, с които Министерството на туризма слага акцент върху пътуванията в страната през актуалната година. Ведомството насочи покана към представителите на туристическия отрасъл да се включат в акцията, която откри незабавно поддръжници и насочи вниманието на българите да търсят спомагателни разновидности за пътешествия в личната си страна.

Те могат да избират от лист с партньорски места за настаняване, който е наличен на уеб страницата на плана www.neochakvanavakancia.bg. Списъкът е отворен и има опция да се попълня до края на оповестения интервал. Всеки включил се хотелиер става сътрудник на акцията. Желаещите да вземат участие представители на бизнеса би трябвало авансово да създадат безвъзмездна регистрация на уеб страницата и да основат профил на хотела или къщата за посетители.

На този стадий има партньорски поръчки от райони, в които се намират най-големите ни морски и планински курорти, от хотелски комплекси, само че и от по-малки туристически зони, от фамилни хотели, къщи за посетители, СПА центрове и други, както и от столицата. Сред предлагащите безвъзмездна спомагателна нощувка към две платени са места за настаняване в Албена, Банско, Баня, Белоградчик, Габрово, Главан, Гостун, В. Търново, Копривщица, Кранево, Обзор, остров Св. Анастасия, Пампорово, Поморие, Приморско, Разлог, Русе, Сандански, Слънчев бряг, София, Стара Загора, Стройно, Чирпан и други Те чакат новите си посетители. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР