Хотели никнат като гъби в Столицата на културата Новите хотелски

...
Хотели никнат като гъби в Столицата на културата Новите хотелски
Коментари Харесай

Вдигат бижу с 48 стаи на Сахат тепе

Хотели никнат като гъби в Столицата на културата Новите хотелски трендове: Ядрото е в лобито, стаята се опростява Хотел „ Хилтън ” каца на "Одрин " 8 В хотел Residence City Garden фоайето е като изложба на класици

Типичeн градски хотел - на четири етажа с 48 стаи и ресторант с градина на партера - ще размени 130-годишната тютюнева фабрика на Димитър Ставридис и Димитър Мардас на Сахат тепе. Масивната индустриална сграда е измежду знаковите здания на Пловдив, само че пустееше от десетилетия. Сега тя ще бъде върната към нов живот - такива най-малко са проектите на бизнесмените Цветан Пулев и Илиян Филипов, които правят реставрацията с компанията си „ Визуализа ”. Проектът е на „ RT consult ”.

„ Хотелът ще бъде реставриран в духа на остарялата постройка. Разбира се, с една нова, по-модерна и елегантна нотка. Искаме да запазим достоверността на мястото, само че несъмнено, ще го приспособяваме към актуалните условия за функционалност и комфорт.

С изключително внимание ще подходим към цялата орнаментика - създали сме отливки на корнизите и други присъщи детайли от остарялата постройка и ще ги използваме при цялостното възобновяване на пространствата ”, изясни за „ Марица ” Цветан Пулев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР