Хотелът на поморийския бизнесмен Веселин Тошев, ключов свидетел в процеса

...
Хотелът на поморийския бизнесмен Веселин Тошев, ключов свидетел в процеса
Коментари Харесай

Продават на търг хотела на ключов свидетел в процес за убийство в Поморие

Хотелът на поморийския предприемач Веселин Тошев, основен очевидец в процеса за отвличането и убийството на 8-годишната Александра от Поморие, осъществено на 10 април 2014 година, е разгласен за обществена обмен от частен съдия-изпълнител, откри инспекция на Дарик-Бургас.

Имотът се намира на улица „ Солна “ в града и се предлага на търг с начална цена от 471 206.60 евро или 523 евро на квадрат- резонни стойности за локалния пазар. Причината – задължения на притежателя. Продажбата е планувана за февруари 2023 година

3-звездният хотел „ Лагуна “ е с договорна ипотека в интерес на взискател по изпълнително дело, излиза наяве от обявлението, оповестено от ЧСИ.

Това е втори опит за обществена продажба на хотела. Сега той се предлага с 10000 евро по-евтино. По данни на длъжника, хотелът ресторантътнесаработилпрезсезон 2022 година и не са поддържани.

Припомняме, че Тошев е някогашен шурей на Атанаска Георгиева- приета за отговорна и наказана на пожизнен затвор за гибелта на Алекс. Разследващи откриха, че момиченцето е било удушено с полиетиленови торбички, а трупът му-скрит под леглото на Атанаска. Тя е сестра на някогашната към този момент жена на Тошев-Северина и известно време работела в фамилния хотел като готвачка. Георгиевабе арестувана, в началото призна виновността си, а след това се отхвърли от признанията си и смени общо пет версии, еднаот друга по неуместни.

В последна сметка, на 21 април 2016 година тричленен състав наВърховния касационен съдпроизнесе последната си дума по проблема: " По делото са събрани задоволително доказателства за виновността на подсъдимата, коитоформират постоянна доказателствена основа за нейното наказание ”.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР