Hotel Zoo София предлага на своите гости възможност за експресно

...
Hotel Zoo София предлага на своите гости възможност за експресно
Коментари Харесай

Hotel ZOO София с експресен PCR тест за COVID-19 за своите гости

Hotel Zoo София предлага на своите посетители опция за експресно тестване посредством PCR методика за съществуване на COVID-19. Услугата е изключително настояща, защото множеството страни в Европа изискват резултат от PCR тест при прекосяване на граница.

С цел да улеснят гостите си и да им предложат удобен престои и улеснено овакантяване на страната от Hotel Zoo София в партньорство с ДКЦ „ Софиямед “ дават резултата от теста преведен и на британски или други непознат език.

„ Експресният тест за COVID-19 гостите ни могат да заявят авансово на Рецепция, а пробовзимането се прави от квалифицирано подготвено здравно лице от Лабораторията на ДКЦ "Софиямед " в хотелската им стая за гарантирането на техния комфорт. Лабораторията e Акредитирана за осъществяване на проби за ковид и потвърждаване на резултати като същите са годни при пътувания отвън страната “, разясняват от бизнес хотела.

Резултатите от тестa се получават съгласно софтуерната натовареност на Лабораторията в съответния ден от 1 до 4 часа, а при взета проба през съботния или неделен ден -до 8ч. или до края на деня “, прецизират от ДКЦ „ Софиямед “.

Цената на експресния тест е на преференциална стойност от 100 лева, а от Хотела прецизират, че в случай че госта им не бърза с резултата може да му се извърши и общоприет PCR тест на стойност 80лв.

Хотел ZOO София 4* е ситуиран в южния региони на София, единствено на 200 м. от Зоологическа градина - София наоколо до Борисовата градина и Ловен парк.Хотелът предлага на своите гости комфорта и тишината на крайградската зона в комбиниране с изискана хотелска конюнктура, като в същото време обезпечава бърз и комфортен достъп до центъра на града и летище София.

Повече за Hotel Zoo София вижте на

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР