Хотел с парцел от 7 декара край хижа „Здравец“ е

...
Хотел с парцел от 7 декара край хижа „Здравец“ е
Коментари Харесай

Апетитен имот в ръцете на ошфорка

Хотел с имот от 7 декара край хижа „ Здравец “ е разгласен на обществена обмен от частен правосъден реализатор. Триетажната постройка е ситуирана върху повърхност от 420 кв.м и с РЗП 1260 кв.м. Към момента парцелът е благосъстоятелност на задлъжнялата компания " Здравец 2003 ", чийто шеф е Калоян Валентинов Кънчев. Едноличен притежател е сдружението - " ФЕГАРО БЪЛГАРИЯ " EООД. Последната е благосъстоятелност на офшорната компания в Кипър " ФЕГАРО ХОЛДИНГ ЛИМИТИД " и съгласно регистрите автентичен притежател е точно Калоян Кънчев. Контрол върху активността имат и няколко жители от Кипър.

До правосъден реализатор се стига заради финансови отговорности на Кънчев, който е имал няколко запора върху компанията си. В момента последните са вдигнати, само че пък за сметка на това апетитният терен в Родопите става жертва на задълженията му. Върху него има две възбрани и две обезпечаващи вземания от Община Куклен.

Цената, от която ще стартира наддаването за парцела, е 313 480 лева, а дали мястото ще откри нов собственик и ще му се вдъхне нов живот ще стане ясно на 1 септември, когато изтича търгът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР