Хотел отказва резервация на италиански граждани, които са тенори и

...
Хотел отказва резервация на италиански граждани, които са тенори и
Коментари Харесай

Хотел отказва резервация на италиански граждани у нас заради коронавируса

Хотел отхвърля резервация на италиански жители, които са тенори и имат турнета в над 20 града. Отменени са резервациите им поради заплаха от ковид, споделиха от един от хотелите.

Отказахме резервацията, тъй като има вирус, коронавирусът, както всички са осведомени, по този начин и ние тук. Отказахме, с цел да предпазим нашите посетители, нашите чиновници, тъй като ние имаме значителен екип. Техните фамилии и държим на тяхното здраве. Това коства безусловно доста. При самото настаняване незабавно гостите всичките питат: " Имате ли италианци, имате ли китайци в хотела настанени? ". Ние уведомяваме всички, че нямаме настанени, да са спокойни - всичко е наред. Не се тормозим от това нещо. Напротив - би трябвало доста сътрудници да вземат ограничения за това нещо. Това нещо не би трябвало да се подценява по никакъв метод. Абсолютно би трябвало да са нащрек да имат оптимално досег с организации, с посетители, от къде са и да научават точна и вярна информация, с цел да оптимално да нямат достъп до хотелите, дребните къщи, вили, тъй като това коства фамилии, здраве и безусловно всичко, съобщи Моника Югова - шеф на хотела.

Колеги на италианските тенори споделиха, че това е неприятна реклама за България, а суматохата от ковид даже е по-опасна от самия него.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР