Хотел „Маринела” в София нe е отново запечатан от Националната

...
Хотел „Маринела” в София нe е отново запечатан от Националната
Коментари Харесай

Ръководството на „Маринела”: Хотелът не е запечатан отново от НАП

Хотел „ Маринела” в София нe е още веднъж запечатан от Националната организация по приходите, както беше изнесена информация на 30.11.2018 година, оповестяват от управлението в писмо до медиите. Те допълват, че към сегашния миг всички обекти в хотел „ Маринела” работят без ограничавания.

" Органите на Национална агенция за приходите извършиха авансово издадена преди повече от месец Заповед, което ограничи краткотрайно приемането на нови резервации в хотела до неделя – 02.12.2018г. Всички настоящо доказани и заплатени събития и резервации бяха обслужени без отклоняване. Остават в действие всички резервации за настаняване и образуване на мероприятия ", се споделя в известието.

Само преди дни Върховният административен съд реши да затвори хотел „ Маринела”. Достъпът до хотела ще бъде неразрешен в период от 7 дни.

В края на септември, данъчните запечаха хотела, по съмнение в редовно укриване на доходи. Няколко дни по-късно, Софийският административен съд спря осъществяването на това решение, защото било нестимулирано. Сега решението на Върховния административен съд не предстои на обжалване.

Ветко Арабаджиев и брачната половинка му Маринела са упрекнати в присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари. Двамата са отвън страната и се търсят от Интерпол.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР