Хотел Business Ryokan Asahi в японския град Фукока има специална

...
Хотел Business Ryokan Asahi в японския град Фукока има специална
Коментари Харесай

В японски хотел може да наемете стая за 1 долар

Хотел „ Business Ryokan Asahi ” в японския град Фукока има специфична стая за посетители , в която нощувката ще ви излезе единствено 1 $ (130 йени).

Това е допустимо единствено, в случай че се съгласите да бъдете снимани от камерата в стаята и да ви покажат в Youtube.

Както оповестява уеб сайтът „ Knife Media ”, в случай че въпреки всичко решите да пренощувате в тази стая, не би трябвало да се разхождате голи пред камерата, тъй като стриймът ще бъде блокиран. Камерата не предава звуци, с цел да бъдат избегнати възможни тъжби за нарушение на авторските права, в случай че решите да си включите ария или клип.

Стаята наподобява като елементарна японска всекидневна с татами, сгъваем матрак, ниска маса, чайник и тв приемник. Срещу в допълнение възнаграждение може да ви пуснат климатик – за два часа ще би трябвало да платите що се касае за нощувката.

Камерата обгръща цялата стая, тъй че съвсем е невероятно да се скриете. Възможен вид за известно уединение е да посетите общата тоалетна или банята, където няма камери за наблюдаване. -->

В Youtube към този момент има 6 клипа със смелчаци, които са отседнали в тази стая.

Управителят на хотела споделя, че по-рано нощувката в тази стая е коствала колкото и останалите, само че съвсем никой не е желал да отсяда в нея . Сега най-малко носи някакви приходи – въпреки всичко 130 йени са повече от нищо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР