Хосеп Гуардиола е убеден, че Манчестър сити е невинен по

...
Хосеп Гуардиола е убеден, че Манчестър сити е невинен по
Коментари Харесай

Гуардиола: Вярвам, че "Сити" ще бъде оневинен, но сякаш вече са ни осъдили

Хосеп Гуардиола е уверен, че " Манчестър сити " е почтен по обвиняванията в хипотетични финансови нарушавания. Преди дни поради повече от 100 нарушавания на финансовите правила.

От клуба оповестиха, че са " сюрпризирани, само че спокойни " и спомагат изцяло. Досега Гуардиола не беше коментирал, само че го направи на конференция преди неделния мач с " Астън Вила ".

" Имаме шанс, че живеем в страна, в която всеки е почтен до доказване на противното. Изглежда, че към този момент сме наказани, защото ни повдигнаха обвинявания. Какво ще се случи, не знам. Смятаме, че имаме положителни юристи и ще защитим позицията си. Времето ще покаже какво ще се случи. Ще забележим какво ще реши съдията, какво ще реши Висшата лига ", разяснява Гуардиола пред кореспонденти.

Мениджърът разгласи, че е приказвал с ръководителите на клуба, само че не е коментирал тематиката с играчите си. Според Гуардиола те упражняват обикновено и се готвят за победа над " Астън Вила ".

В случай, че клубът бъде парична санкция, лишаване на точки или в краен случай изхвърляне от Висшата лига.

" Същото беше и когато УЕФА разследваше " Сити " и имаше обвинявания. Същите публикации, същите обвинявания. Ще се пазиме по този начин, както се случи в обстановката с УЕФА. Напълно съм уверен, че ще бъдем оневинени ", добави Гуардиола.

Беше му заложен и въпрос дали има подозрения, че са подадени сигнали от други клубове, той отговори: " Да, несъмнено, това е Висшата лига. Не знам за какво. Ще би трябвало да отидете при всички изпълнителни шефове и да ги попитате ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР