Хосе Силва-младши (известен сред приятелите си като Джо) е роден

...
Хосе Силва-младши (известен сред приятелите си като Джо) е роден
Коментари Харесай

Възможно ли е интуитивно ръководство на бизнеса?

Хосе Силва-младши (известен измежду приятелите си като Джо) е роден през 1941 година и е първото от десетте деца на Хосе и Паула Силва. Когато в края на 40-те години на XX век татко му стартира да опитва с внушаемост върху по-малките братя и сестри, Джо оказва помощ и документира огромна част от изследванията.
Към средата на 60-те години Джо служи в Американските военноморски сили във Виетнам, а татко му показва обществено откритията си посредством поредност семинари. Системата за Контрол на мозъка на Хосе Силва се радва на огромна известност.
Джо е един от тримата основатели на Силва Интернешънъл – корпорацията, която ръководи истинския курс. През 1995 година Силва предлага Джо да поеме президентския пост на Силва Интернешънъл. Той заема тази позиция и през днешния ден.
През 1998 година е учредена нова компания за ръководството на новата Система Силва ЕСП и Джо става неин президент.
Джо и брачната половинка му Рут имат две деца – Дейвид и Рути, и петима внука. Джо има черен колан по карате.
Катрин Сандъски (Уотсън) стартира да работи за Хосе Силва през 1990 година, малко откакто приключва гимназия. Стартира в отдела за приемане на поръчки и се издига до негов началник, изучавайки в елементи техниките на метода.
След няколко години се мести в Остин, Тексас, на работа в държавната администрация. През това време започва лична самодейност в границите на Силва Ултрамайнд ЕСП Систем – Avlis Productions Inc., и скоро я трансформира в стабилен бизнес с позиции в доста страни по света.
Освен че ръководи бизнеса, тя е и майка на цялостен работен ден на дребната си щерка Лили. Между другото, в случай че се чудите от кое място произлиза името Авлис, просто го прочетете наопаки. 
Най-ревностните фенове и почитатели на Хосе Силва – синът му Хосе Силва-младши, Катрин Сандъски (Уотсън) и Ед Бернд-младши, доразвивайки световноизвестния Метод Силва за Контрол на мозъка и опирайки се на скъпите завещания на основателя му, оферират на безбройните фенове Силва Ултрамайнд ЕСП Систем за интуитивно управление на бизнеса.
За никого към този момент не е загадка, че интуицията е залог за триумф освен в бизнеса. Но не става въпрос единствено за сляпо следване на интуиции, а за придържане към верните интуиции. Способността да усетите вътрешните мисли и потребности на хората ви оказва помощ да кажете и да извършите нужното за бързото постигане на задачите си и за реализиране на триумф.
Мнозина имат вяра, че положителното възприятие за вътрешен глас е подарък за определени, даден им по рождение, а не нещо, което може да се развива и тренира. Хосе Силва обаче ги опровергава с най-новата система за насочване Силва Ултрамайнд ЕСП Систем, от която можете да научите по какъв начин да употребявате интуицията си постоянно и надеждно.
Предложените техники ще ви оказват помощ да постъпвате вярно в точното време, с цел да се възползвате от опциите и да увеличите приходите си; да прилагате ментални техники, с цел да установите неотложно взаимоотношение с сътрудници, клиенти, доставчици; да разберете какви са същинските стремежи и потребности на другите, с цел да можете да реагирате вярно, когато преговаряте, управлявате подчинени или докладвате на висшестоящи, както и да подобрите персоналните си взаимоотношения и здравето си.
Развийте умеенето да получавате информацията посредством личния си разум, да вземате по-подходящи решения и да притегляте шанса и щастливите съвпадения на своя страна!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР