Хосе Мария Бакеро, официално е новият треньор на Славия., обявиха

...
Хосе Мария Бакеро, официално е новият треньор на Славия., обявиха
Коментари Харесай

Легенда на Барселона официално е новят треньор на Славия

Хосе Мария Бакеро, публично е новият треньор на Славия., оповестиха от клуба


Легендата на Барселона и някогашен съотборник на Христо Стоичков ще бъде показан пред медиите на 23 юни (петък), когато ще даде брифинг дружно с президента на " белите " Венци Стефанов. Началният час на събитието ще бъде разгласен в допълнение.

Заедно с Бакеро в " Овча купел " идва и неговият наследник Йон, който игра за Славия през 2022 година и остави положителни усещания с представянето си. През пролетта той беше част от испанския Понтеведра.

Бакеро поема поста от Ангел Славков, който в течение на сезона наследи дългогодишния ментор на Славия – Златомир Загорчич.

Като играч на Барселона испанецът е част от Дрийм тийма на Йохан Кройф с който печели четири следващи шампионски трофеи на Примера дивисион, две купи на Краля, четири суперкупи на Испания, една Шампионска лига, една Суперкупа на УЕФА и две купи на Носителите на национални купи.

През 17-годишната си професионална кариера изиграва 483 срещи в испанската Ла Лига, в които отбелязва 139 гола и печели общо 18 трофеи. През 2000 година стартира треньорска кариера. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР