Хосе Алтуве изведе Астрос до първата титла за клуба от

...
Хосе Алтуве изведе Астрос до първата титла за клуба от
Коментари Харесай

Звезда от МЛС стана Спортист на годината в САЩ

Хосе Алтуве изведе Астрос до първата купа за клуба от Световните серии на Мейджър лигата по бейзбол (МЛБ) с победа против Лос Анджелис Доджърс, с което заслужи първи приз за най-полезен състезател от Хюстън от повече от две десетилетия насам, а в този момент и още едно самопризнание. Той беше определен от " Асошиейтед прес " (АП) за състезател на годината в Съединени американски щати.

Astros star Jose Altuve selected AP Male Athlete of the Year https://t.co/pIG21dknqc pic.twitter.com/f0BAuMYCEG
— AP Sports (@AP_Sports) December 27, 2017
" Спечелихме международните серии, а аз заслужих наградата за най-полезен състезател и възприятието е такова, като че ли към този момент си постигнал всичко. Но това не важи за мен, тъй като аз се старая да бъда по-добър с всеки минал сезон. Ако сме спечелили един път международните серии, какво ни пречи да го създадем отново? Ще играя за този клуб и за този град с цялото си сърце ", сподели звездата на Астрос.

Congrats to @JoseAltuve27 Named @AP Male Athlete of the Year.... https://t.co/kwABTHGBoB
— SportsTalk 790 (@SportsTalk790) December 27, 2017
Вторият бейзмен на Хюстън беше един от дребното играчи, които претърпяха мъчителния развой по създаване на тима, което също повлия в избора на АП за състезател на годината в Съединени американски щати измежду мъжете. Алтуве получи 715 точки от редакторите и шефовете в организацията и остави зад себе си куотърбека на Ню Ингланд Пейтриътс - Том Брейди. Той получи 646 точки, а трети се класира водачът на баскетболния Кливланд - Леброн Джеймс (626).

Алтуве е вторият състезател на Астрос с премията за най-полезен състезател, като другият е в Залата на славата - Джеф Баджуел. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР