Хорската злоба, паник атаките и алкохола не успяха да сломят

...
Хорската злоба, паник атаките и алкохола не успяха да сломят
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Динко и Дебора се събраха извън къщата! Тя се съблече пред него и го вкара в…

Хорската завист, паник офанзивите и алкохола не съумяха да пречупят Дебора. След като прекара близо месец в неврологията на Александровска болница, певицата посреща 2018 година година като напълно нов човек, осведоми Пик.
 Риалити героинята, която беше унизена пред цяла България от “Биг Брадър”, се усеща като преродена. Дебора към този момент не получава суматоха офанзиви и от дълго време към този момент е не запомнила чашката. Близки до певицата описват, че повече от два месеца фолк фурията не е близвала никакъв алкохол, а паник офанзивите към този момент са в предишното.
Напълно преродена, още от началото на годината, Дебора възобнови клубните си участия. Брюнетката към този момент е снимала и нов видеоклип с присъединяване на Динко Вълев.

С Ловеца на бежанци станаха близки другари в Къщата край Нови хан. Динко беше единственият от съквартирантите, който след излизането си от Къщата отиде на рандеву на певицата, до момента в който тя береше душа.

Именно благото отношение и другарската подадена ръка предиздвикало Дебора да предложения ямболията за основна роля в най-новия й план, който излиза до дни.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР