Хорската злоба, паник атаките и алкохола не успяха да сломят

...
Хорската злоба, паник атаките и алкохола не успяха да сломят
Коментари Харесай

Дебора и Динко се събраха

Хорската завист, паник офанзивите и алкохола не съумяха да пречупят Дебора. След като прекара близо месец в неврологията на столична болница, певицата посреща 2018-а година като напълно нов човек. Риалити героинята, която беше унизена пред цяла България от Big Brother, се усеща като преродена.
Дебора към този момент не получава суматоха офанзиви и от дълго време е не запомнила чашката. Близки до певицата описват, че към този момент повече от два месеца фолк фурията не е близвала никакъв алкохол, а паник офанзивите към този момент са в предишното.
Напълно преродена, още от началото на годината, Дебора възобнови клубните си участия. Брюнетката към този момент е снимала и нов видеоклип, в който напълно скоро ще забележим и Динко.
Ямболията и певицата станаха близки другари покрай участието си в риалити формата Big Brother Most Wanted. Динко беше единственият от съквартирантите, който след излизането си от Къщата отиде на рандеву на певицата, до момента в който тя береше душа. Именно благото отношение и другарската подадена ръка предиздвикало Дебора да предложения ямболията за основна роля в най-новия й план, който излиза до дни.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР