ХОРОСКОПИзточника: Lamqta.comОвен Колкото и сложно да е положението на Вашия

...
ХОРОСКОПИзточника: Lamqta.comОвен Колкото и сложно да е положението на Вашия
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Сложна задача пред една от зодиите днес, успехи на любвния фронт за друга

ХОРОСКОП

Източника: Lamqta.com

Овен
Колкото и комплицирано да е ситуацията на Вашия обичан човек, Вие ще го чакате и ще му съчувствате от все сърце. Особено през днешния ден. Може да вярвате или да не вярвате в биоенергетиката, само че в случай че кръстосате пръсти и наречете: „ Нека през днешния ден всичко да му се сбъдне ”, фактически всичко, с което се захване, ще се получи. 

 
Телец
Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.

Близнаци
Не се тормозете от обстоятелството, че Вашите връзки не наподобяват на връзките на другите. В последна сметка самобитността е за предпочитане и Вашата половинка в никакъв случай няма да каже, че с Вас е скучно и тривиално. Само че е доста значимо тази самородност да не премине в откровена чудноватост, граничеща с полуда. Че от време на време и по този начин се случва...

Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв
Днес връзките с Вашия обичан човек може да се трансформират в най-неочаквано направление. Дали това ще е по-добрата или по-лошата посока, ще се обясни по-късно, с течение на времето. В последна сметка би трябвало да се подготвите за това, че нищо няма да бъде по този начин, както е било преди.

Дева
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и натрупвания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Везни
Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Днес ще си дадете, че обстановка, аналогична на тази, която в този момент съществува межди Вас и Вашия обичан човек, към този момент се е случвала. Остава единствено да си спомните, по какъв начин сте се държали тогава, да разберете какво не би трябвало да вършиме, и да измислите някакво ново решение на този еднакъв проблем.

Стрелец
Роднините Ви усещат дефицит на внимание и по тази причина им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се обрисуват обнадеждаващи финансови приходи. Всичко би било добре, само че за в този момент е единствено на равнище „ планове ”. През първата половина на деня ще Ви е мъчно да се „ включите ” на работен режим. Трябва първо да се разсъните задоволително добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата, да не говорите доста, и да пестите своята сила. Би било добре, в случай че съумеете да отдъхнете малко.

Козирог
Днес много мощно ще се паникьосвате, и това ще бъде най-вече за незначителни неща. Нищо съществено не заплашва нито Вашия обичан човек, нито връзките Ви с него. Притеснителна е единствено Вашата суматоха, която има в действителност разрушителна мощ. Струва ли си?

Водолей
Откъснете се от конфликтните обстановки в сантименталните и фамилните връзки. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че през днешния ден не би трябвало да преяждате. Решаването на значими парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният метод към решаването на проблемите, ще Ви донесе ново схващане за виталната обстановка.

Риби
Как се обръщате към обичания човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най- подобаващия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР