ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Вгледайте се днес в едно от най-близките си

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Вгледайте се днес в едно от най-близките си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Тежък разговор с любимия човек за една от зодиите днес. Друга ще намери любовта

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог. 

 
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Романтичните увлечения избухват елементарно и се развиват стремглаво, въпреки че събитията като че ли напълно не подготвят към това. Най-лекомислените Лъвове дори са подготвени да пожертват към този момент основани връзки, поради инцидентен флирт. Доста време ще заеме регулирането на фамилните различия: ще се наложи да помирявате спорещи родственици, да търсите взаимни отстъпки и да вършиме проекти, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не би трябвало да са огромни, с цел да не се отразят на така и така „ тънкия ” Ви бюджет.

Дева
Любовният трен идва на гарата и се стопира тъкмо пред Вас! Ще Ви се падне не малко деликатност. Отговорете със същото. Помнете, че любовта приема най-разнообразни форми, а този прилив на позитивна сила може да произлиза от член на Вашето семейство, от прияте, и дори от рядко доблестен сътрудник! Зад тази топлина на стоят някакви скрити претекстове, а просто тя е израз на полезността, която Вие с наличието си придавате на живота на някого. Изпратете сходно обръщение на индивида, който обичате.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.

Скорпион
Няма да се наложи през днешния ден Вашият обичан човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „ навити ”. Важното е, да не дадете опция на който и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крайници да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Денят е подобаващ за другарство с другари и за четене. Стягайки се за малко странствуване, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви разреши да изберете най- забавните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с удобни промени. В къщи може да се заемете с разбъркване на мебели или с главно почистване. Вечерта връзките с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и по тази причина се постарайте, да избегнете кавгите.

Риби
Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни ” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР