ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен При възможност ограничете кръга от хора, с които

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен При възможност ограничете кръга от хора, с които
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите да избягва контакти днес, тежки размисли за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение. 

 
Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива ” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни очаквания...

Близнаци
В утринните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите истински занимания или по този начин мечтаната независимост. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за самостоятелния метод на живот. Възможни са незабавни домашни задания, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви опити, както и механически тествания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически субстанции, спазвайте разпоредбите по техника на сигурност, а в случай че те към този момент не са настоящи, пробвайте там, на място, да изработите нови.

Рак
Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се желае от Вас през днешния ден е, да запазите в рамките на естественото положително въодушевление, и да не пречите на искащите да вземат решение своите проблеми. Вероятни са непредвидени сполучливи съвпадения. Не е изключено съвсем отлично стичане на събитията, което ще Ви даде опция да реализирате цели, които сте си сложили от дълго време. Денят е доста подобаващ и за контролиране на фамилните различия и решение на всевъзможни въпроси, включително и имуществени. Радвате се на доста огромен престиж и дори представители на по-възрастното потомство драговолно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв
Днес вероятността да „ болестите ” Вашия обичан човек с обич към нещо, което Ви е скъпо, е огромна, както в никакъв случай. Неизвестно е, за какво тъкмо в този ден той ще се окаже изключително схватлив към Вашите възторжени увещания. И дори не е и толкоз неприятно: общите ползи имат значимото свойство да сближават така и така близки хора.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.

Везни
Животът не постоянно се подрежда по този начин, както би Ви се желало, и Вие не постоянно получавате мечтаното. Днес ще се наложи самоуверено да погледнете в лицето тази истина. В това, което се отнася до романтиката и персоналния Ви живот, не се разстройвайте, в случай че събитията се развиват не по този начин бързо, както сте се надявали. Когато става дума за двама души, те постоянно би трябвало да се пробват да търсят баланс сред това, което желае единият от тях, и това, което може да даде другия. Проявете самообладание в тази обстановка и в случай че сте смутени, изкарайте известно време поотделно.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.

Козирог
Ще съумеете да постигнете триумф във значима работа, с което ще изпреварите съперниците. Само имайте поради, че от Вас през днешния ден ще се изискват доста старания и упоритост. Бъдете по-решителни и не отстъпвайте, без да губите убеденост в себе си. Ще получите това, към което се стремите. Денят е подобаващ за креативен занимания и образование. Общуването с околните няма да е елементарно, само че въпреки всичко ще съумеете да запазите положителния звук. Откажете се от концепцията за далечно пътешестване или огромни покупки, защото в този момент момента не е задоволително удобен. Правете си проекти! Те ще се окажат напълно действителни.

Водолей
Ще можете да постигнете положителни резултати в професионалната си активност, дори и да не придавате огромно значение на работата си. Това точно е денят, в който триумфът самичък ще се пъха в ръцете Ви, без значение дали полагате въпреки и минимални старания, с цел да се възползвате от обстановката. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти през днешния ден може единствено да мечтаете, само че пък възстановяване на финансовото състояние през този ден е изцяло допустимо. Отношенията Ви с околните се подреждат добре, а Вие ще се окажете и посланик, и миротворец, и източник на всеобща наслада. Така че не губете оптимизмът и положителното си въодушевление!

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР