ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Голямо облекчение за една от зодиите днес. Важно събитие в живота на друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново. 

 
Телец
Денят е доста подобаващ за вътрешна работа над себе си и за разбор на своите чувства. Днешните събития ще оставят дълбока диря във Вашето прочувствено положение, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна конюнктура. Не са желателни разтърсвания. В професионалната сфера може да се занимавате със съществени неща, както и да водите договаряния. Романтичните връзки ще бъдат наситени с приятни усеща.

Близнаци
Във всеки един от споровете си, обезателно бъдете по-високо. Дайте опция на нападателния лидер със свистене да се промъкне и да застане паралелно с Вас и единствено се усмихнете, в случай че някой се опита да Ви упрекна в личните си грехове. Вашата зряла възраст ще бъде задоволителен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на страстите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична позиция към днешната обстановка.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще бъде забавно да си обясни аргументите за Вашето държание. Дори и да няма никакви особени аргументи, а и държанието Ви да не се разграничава кой знае какъв брой от нормалното, звездите предлагат да измислите нещо. В противоположен случай има заплаха, да Ви заподозрат в престореност.

Лъв
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста комплицирано, да се реши на някакво обезверено деяние. Само че в случай че не се реши, всички Ваши връзки могат да станат на пух и прахуляк, за което сте напълно наясно и Вие и той. Това значи, че най-оптималното деяние за Вас е, да пандизите очи и да скочите дружно в ледената вода на събитията.

Дева
Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, изключително в случай че имате отношение към някакви дремещи усеща или неизяснени обстановки от предишното, които от дълго време сте смятали завършени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете самодейност. Това освен ще усъвършенства Вашето самочувствие, само че ще Ви покаже проблемите Ви в същинската им същина, а и ще Ви подари толкоз нужното Ви чувство за перспективност Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира още от сутринта, изключително в случай че има.

Везни
Днес Вашия обичан човек ще реши да прояви духовитост и досетливост, което може да прилкючи плачевно освен и не толкоз за вашия тандем, що се касае за обкръжаващите Ви хора и предмети. Постарайте се да държите под надзор неговата бурна активност.

Скорпион
Не е най-подходящото време за дейна активност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и наставления, и да си позволите повече независимост. Добре е да извършите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече толерантност и бъдете снизходителни към своите и непознати недостатъци. Не се стремете към цялостна искреност – точно потайността може да Ви помогне да запазите хармонита в нарушените контакти. Едновременно с това ще се ускорява интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни феномени.

Стрелец
Времетео, което Вашият обичан човек ще желае да прекара през този ден с Вас, напълно няма да е в количество, което Ви се желае. По тази прична може да стигнете до разногласия, дори и до кавги. Има опция да намерите компромис, в случай че и двамата се стремите към това.

Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.

Водолей
От време на време Вселената се намесва, взема значими решения и ни кара да завием на ляво, макарт и да сме твърдо уверени, че вярната посока е на дясно. Това е единствено един от случаите, а като се има поради Вашата сензитивност, Вие ще го разберете незабавно щом отворите очи. Но всичко ще Ви се обясни напълно скоро и където напълно не допускате, когато се срещнете и поговорите с човек, който неотложно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.

Риби
Интуитивните спонтанни догадки ще Ви създадат услуга през първата половина на денонощието, само че към края на деня вероятно ще се окажат към този момент ненужни. Ако имате желание да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде привечер. Начинанията, свързани с експанзия, битка и конкуренцията, ще имат дребни шансове за триумф. Това е положително време за преференциални покупко-продажби с дребен и междинен мащаб, и за правене на потребни покупки(включително ежедневни облекла и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни движимости в типичен жанр.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР