ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми с любимия човек за една от зодиите. Любов от пръв поглед за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес Вашият обичан човек дълго ще Ви развлича със своето възприятие за комизъм и със занимателното си държание. Главното е, да не загуби освен това Вашето почитание, защото смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той в действителност... 

 
Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с Вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи Вашите смешки и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.

Лъв
Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.

Везни
Имате проект да си отдъхнете от фамилията? Това напълно не значи, че би трябвало да го извършите още през днешния ден. Даже в противен случай - би трябвало много време да отделите на своите близки. И то освен да обядвате и дружно да поседите пред тв приемника, а да се заемете с техните проблеми и задания.

Скорпион
Дори и в никакъв случай до в този момент да не сте вярвали в любовта от пръв взор, през днешния ден ще се наложи да повярвате, тъй като тъкмо таква обич ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, само че при всички положения никой няма да бъде в положение да даде разумно пояснение на това, което Ви се случва...

Стрелец
Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.

Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.

Водолей
Днес са вероятни огромни парични приходи, като приходите е евентуално да дойдат от организации и от социална активност. В персоналните връзки се концентрирайте върху това, което от дълго време сте желали да измененията, като работете върху минусите дружно с колегата. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови настоятелен сътрудници.

Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР