ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес ще Ви настигне вдъхновение и желание да

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес ще Ви настигне вдъхновение и желание да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Конфликти и напрежение за една от зодиите днес. Успехи в любовта за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес ще Ви настигне ентусиазъм и предпочитание да трансформорате своите мисли в творчество. Времето е удобно за всяко ръкоделие, а и занятие с музика. Вие може да се отпуснете и да отидете в света на фантазиите и фантазиите, само че обезателно връщайки се, тъй като през втората половина от Вас ще се изисква помощ за родственици. Отношенията с близкото обграждане може да бъдат проблематични вечерта. Вероятни са спорове и напрежение. 

 
Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Днес звездите Ви предлагат да се облечете колкото се може по-ярко и празнично, и по опция да прекарате нощта в голяма компания. Сред гостите евентуално ще се откри представител на противоположния пол, който да Ви обърне внимание и да се опита да се приближи до Вашето сърце.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Днес връзките с обичания Ви човек ненадейно ще се променят в по-добра посока. И то толокова неочкавано, че непрестанно ще търсите някакъв трик в ставащото, и няма да сте в положение да повярвате в своето благополучие. Все отново звездите Ви поучават да не губите скъпо време в безполезни размишления, а да се хвърлите в прелестните прекарвания с главата надолу.

Дева
Не бързайте! Когато се работи с нещо, формирано от дребни железни елементи, би трябвало да работи правилото на огромния пръст. Ако те не съответстват, значи всичко, което вършиме, е погрешно!. А в случай че се опитате да приложите мощ, ще се стигне до строшаване, а тогава какво ще Ви остане? Към днешния ден също би трябвало да приложите това предписание. Дразни Ви сътрудника? Бихте предпочели най-накрая той да преодолее своето неуместно въодушевление. Не бързайте! Проблеми с компютъра? Не се бързайте! Не е удовлетворен сътрудника Ви? Какво от това?...

Везни
Денят ще премине доста добре, в случай че може да го прекарате с обичания човек. Настроението ще бъде хармонично и ще се появи предпочитание да поддържате връзка и да обсъдите последните новости с сътрудници и другари. В сантименталните връзки е удобен взаимен отдих. Днес може и да опитате нещо ново, дружно със своя обичан човек. Интелектуалната работа ще премине добре, само че от начало на нови планове е по- добре да се откажете.

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости.

Козирог
Не би трябвало тъкмо през днешния ден да демонстрирате своята горделивост, защото това може да наруши хармонията в фамилията или с този, който обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни обстановки в работна среда, а и с авторитетни лица.

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече - по-лесно да намерите общ език със своя обичан човек. Само че не би трябвало да минавате зад пределе и да злоупотребявате с този незабравим асистент, че в един миг той може освен да стартира да Ви пречи, а и да Ви направи за смях.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР