ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес на Вашия любим човек няма да му

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Днес на Вашия любим човек няма да му
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми с любимия човек за една от зодиите. Само успехи ще жъне друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да Ви упреква в каквото и да било, дори и фактически да бъдете отговорни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте личните си неточности. 

 
Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Това, което ще Ви отличава през този ден, е особената заплеснатост. Ако е допустимо да си оставите някъде главата, обезателно бихте го създали и бихте забелязали това едвам на другия ден. Не може да се завижда на Вашия обичан човек, тъй като ще се постанова да управлява всяка Ваша крачка.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ще се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.

Дева
През този ден Вие дефинитивно и окончателно ще разберете, ще съществуват ли Вашите връзки с обичания Ви човек, или няма да съществуват, а в случай че съществуват, дали не би трябвало да бъдат някак по други, разнообразни от сегашните. Само че още преди да започнете да реализирате взетото решение, не забравяйте да се посъветвате с Вашата половинка.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
За Вас това е доста сполучлив ден, единствено че не би трябвало да губите зоркост. Помнете, че всяка откриваща се през днешния ден опция, е обвързвана и с заплаха, и се старайте вярно да определите риска. В препоръките на околните може да се вслушвате, само че и „ гласа ” на личната си вътрешен глас не би трябвало да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак през днешния ден ще стигнат до удивителни заключения. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на много контакти, само че се нуждаете също и от време, в което би трябвало да останете сами. Първата половина на деня е подобаваща за дейна отмора, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.

Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.

Водолей
Нали знаете този израз: „ Всички усеща на показ ”? Сега Вие ще сте живото му олицетворение. Обикновено не се държите по този начин. Не Ви харесва такова състояние на нещата и Ви е мъчно да се справите в сходно положение. Но за какво пък да не се поддадете на сходно въодушевление? Вземете си опаковка със салфетки и дайте воля на сантимента! Послушайте остаряла музика, от която очите Ви се изпълват със сълзи, или погледайте прочувствен филм.

Риби
Предпазливост, далновидност и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените през днешния ден срещи. Дори и да са сантиментални, едвам дали ще преминат по този начин леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден напълно не си заслужава да се водят настоятелен договаряния. Вероятността да разберете събеседника си погрешно е прекомерно огромна. На саме със себе си се чувствате доста умерено и леко. Добра книга или занимателен филм биха били за Вас доста приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са по този начин съществени, както наподобява на пръв взор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР